Mıtsubıshı AC sürücüler ile Telemekanik AC sürücülerin kıyaslanması

Katılım
27 Ara 2008
Mesajlar
14
Puanları
1
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin
Ben ağır bir sanayi olan döküm sektöründe çalışmaktayım.Döküm fabrikasında toz ve kum aşırı olarak vardır.Kumun içinde kömürtozu bulunmaktadır biliyorsunuz kömürtozu karbon içerir ve karbonda iletkendir.Şu anda makinede telemekanik Altivar 31 sürücü var yıllardır çalışıyor sıkıntı çıkarmadı ama hacimsel olarak biraz büyük, birde aynı makinede ABB'nin ACS 150 serisi var onlardan verim alamadım.Tozu olduğu gibi içine çekiyor ve bir müddet
sonra kısa devre yaparak sürücüyü yakıyor.Bu güne kadar Mıtsubıshı sürücü kullanmadım
telemekanik kadar kalitelimi kullanan arkadaşlar bununla ilgili deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.Mıtsubıshı sürücüsünün satış temsilcisi ile yapmış olduğum görüşmede içine kesinlikle toz almayacağını ve kalite bazında bir çok markayla yarışabileceğini söyledi.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Kardeş kesinlikle toz almayacak inverter yok
Ama tozdan etkilenmeyecek inverter var
mitsibushiye gelince
FR-A serisi ağır hizmet serisidir ve toza neme sıcaklağı dayanıklıdır
tavsiye ederim.

Saygılarımla.
 
Mitsubishi kesinlikle tavsiye ederim. Çalıştığım fabrikada, 20 yıldır çalışan bir sürücüsü var, 160kW gücünde. Eliimizde bulunan diğer sürücüleri de Mitsubishiye çevirmeye başladık. Tabi bunda en büyük etken yetkili bayisinin bulunduğum ile gelmesi ve elinde stok tutması. Ama şunu söyleyebilirim, diğer sürücülerden çok üstün ve sağlam sürücüler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst