oneson kullanıcısının son içeriği

  1. El süpürgesi adaptörü tavsiyesi

    Evet hocam araç şarj yeri. Araç şarj kablosu mevcut. Onu evde kullanamıyorum. Alacağım araç şarj ucuna benzer adaptör ile oradan şarj edebilir miyim? Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Bende araç içi şarj cihazı var. Evde prize takıp şarj edebileceğim adaptör lazım. Bunun için nasıl bir...
  2. El süpürgesi adaptörü tavsiyesi

    Öncelikle teşekkür ediyorum Sayın Hocam. Aparatın ucu telefon kulaklık girişi gibi ucu. Alacağım adaptör farklı olacaktır. Ama giriş yerine uymayacak. Bunun için dönüştürücü aparat var mıdır acaba? Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Elektrik süpürgesi saç düzleştirici gibi tamirat yapan...
  3. El süpürgesi adaptörü tavsiyesi

    Tamir yaptırma fırsatım olmadı henüz. Daha doğrusu daha tamirciye tamir olup olmadığını sormadım. Sorunuzu tam olarak anlayamadım sayın hocam. Daire içine aldığınız uç kısmından bendeki de.
  4. El süpürgesi adaptörü tavsiyesi

    Cevabınız için teşekkür ederim. Hocam tamir edecek kadar elektrik bilgim yok maalesef. Laptop adaptörünü de bu sebepten uyarlayamam. İnternetten bir adaptör arıyorum resmini paylaştığım adaptör özelliğinde. Bir türlü bulamadım. Hangi adaptörü almam gerektiğine karar veremedim bilmediğim için.
  5. El süpürgesi adaptörü tavsiyesi

    Değerli dostlar belki daha önce bu konuda bir sayfa açılmıştır. Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Bulamadım. Evde kenwood hv190 şarjlı el süpürgesi var. Adaptörü arızalandı. Adaptör arıyorum. Uygun adaptör ne alabilirim? Teşekkür ediyorum şimdiden. Adaptörün resmi bu şekildedir dostlar.
Geri
Üst