oksuzz kullanıcısının son içeriği

  1. oksuzz

    güç artımı

    Sıkıntılı bir süreç değil yani. Sent from my Lenovo A7010a48 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
  2. oksuzz

    güç artımı

    herkese merhaba. fabrikamızda 2000 kVA trafo mevcuttu. kompanzasyondaki rezonanstan dolayı trafo gövdeye kısa devre oldu. geçici olarak başka fabrikadan 2000 kVA trafo montajını yaptık. 3200 A ana şalteri yeniledik. kompanzasyon yenilendi. yeni trafo alacağımız için ve fabrikanın yavaş yavaş...
  3. oksuzz

    Dahlender motora inverter baglama

    Herkese merhabalar. Bu motora ibverter baglamam gerekiyor. Daha once dahlender motor ile ilgili uygulama yapmadim. Baglanti nasil olacak. Yardimci olursaniz sevinirim.
  4. oksuzz

    Gerçek interaktif DELTA PLC eğitimi e-kitabı çıktı!

    Ayrica o zaman bir telefon numaraniz vardi ariyorsun kapali. Ariyorsun kapali. Birde 100 de 100 musteri memnuniyeti diyorsunuz
  5. oksuzz

    Gerçek interaktif DELTA PLC eğitimi e-kitabı çıktı!

    Iki pici nasil haberlestireceginizi anlatmissiniz farkli farkli uygulama ile. Alici verici diye. Ama uygulamaya gelince calismiyor. Bunu size bildirdim. Sizde kisiye ozel tek tek cevap veremem diye bildirimde bulundunuz. Herkesin sorunlariyla tek tek ilgilenemem diye mesaj attiniz.
  6. oksuzz

    Gerçek interaktif DELTA PLC eğitimi e-kitabı çıktı!

    ben sizden parsic pic programlama eğitimini aldım. destek sıfır. sorulan sorulara cevap yok. bu konuda görsel bir set almak isteyen birisi varsa kesinlikle scada-plc.com ya da otomasyon-tr.com ikiside aynı kişinin. teknik destek güzel. adam ilgileniyor. ayrıca dünya bir iş yapmış birisi...
  7. oksuzz

    Plc İle Çalışan Proje

    arkadaşım önce yapman gereken şey plc çalışma sistemi. sonra birşeyler düşün ne verirsem ne alırım gibi. hazır birşeyler dersen okumanın ne anlamı kalıyor. biraz araştır.
  8. oksuzz

    Wpl Soft - TiaPortal Karşılaştırması

    çok doğru bir açıklama. kullanacağın yere göre seçeceksin.sonuçta Alman malı ismini söylerken bile insana güven veriyor.
  9. oksuzz

    RST Sinyal Işığı Problemi

    Arkadaşım bak sende soyluyorsun kontaktor cekince yaniyor diye. Motor sargisindan sinyal lambasına geri besleme gelir ve t fazindaki lamba diger ikisinden daha az isik verir. Faz koruma rolesi birakirsan sorun cozulur. Ayrica istersen lambalari yildiz baglantisina gore baglaya bilirsin.
  10. oksuzz

    Nereden başlamalı?

    S7 200 yerini S7 1200 serisine birakti. Bence S7 1200 Sent from my GT-I8190 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
  11. oksuzz

    s7-1200 Videolu Eğitim

    ben aldım 4 bolümü de adam işi biliyor. güzelde anlatıyor. onun sayesinde bir çek iş yaptım plc ile
  12. oksuzz

    ÜCRET BİLDİRİMİ? PLC+PNÖMATİK+HMI=?

    böyle sıkıntılı bir iş için 2000 az. buna benzer küçük bir asfalt plent tesisi otomasyonu yaptım ben 4500 tl'ye. plc + hmi ve sisteme adaptosyonu. iş biter ama vatandaş yeniliği istemediği için yada eskiye alışık olduğu için haftalarca gider gelirsin. şükür 3-4 ay oldu alıştılarda çağırmıyorlar.
  13. oksuzz

    yeni başlayanlar için, hangi plc programlama dili

    bu fikir göreceli bence. elektrik ile uğraşan bir insana tutupta lojik veya stl dili öğren demek sacma olur bene. çünkü adama ladder programlama dili daha yakın onu tercih eder. bir yazılımcı ise stl dilini tercih eder.
  14. oksuzz

    termokupldan gelen degeri 4-20 veya 0-20 ma birebir çevirecek cihaz?

    arkadaşlar bu tip uygulamalar için kafa tipi dönüştürücü var. thermokupl veya pt100 gibi sıcaklık değerlerini 4-20 mA ' e çeviren kafa tipi cihazlar mevcut. yerli üretim olarak ordel, elimko firmaları mevcut
  15. oksuzz

    s7-1200 analog I/O ac volt

    bende uzun zamandır plc ile uğraşıyorum. ama hiç ac analog girişli plc ile karşılaşmadım.
Geri
Üst