de_staco kullanıcısının son içeriği

  1. Siemens s7300 ve .net uygulaması

    arkadaşlar C# da kodladım fakat okuma hızı 1000 ms nin altına düşmüyor. internetteki diğer vb.net örneklerinde de aynı sıkıntı var.updaterate 100ms olmasına rağmen 1000ms nin altında okuma yapmıyor.labview de denedim 100ms de okuyor.Bu konuda fikri olan varmı acaba. herkese iyi çalışmalar dilerim.
  2. ABB S4 IRB6400 tool tanımlama.

    tam olarak nereden çalıştıracağım.Hiç rastlamadım .
  3. ABB S4 IRB6400 tool tanımlama.

    olabilir.emin değilim.
  4. PicBasic Fuzzy Programlama

    Bulanık mantığın anlatıldığı çok güzel bir döküman.üstelik türkçe. Mantığını anladıktan sonra ister pic de,ister PC de istersen PLC de uygula,bu sana kalmış.
  5. ABB S4 IRB6400 tool tanımlama.

    robotik konu başlığı altında bayağı mesaj var.robotlar konusunda deneyim sahibi bir çok arkadaş mevcut ama anlaşılan kimse abb robotlarda tool tanımlaması yapmamış.Bence bu arkadaşlar adına büyük kayıp. Ben öğrenebilirsem sizede anlatırım söz...
  6. ABB Endüstriyel Robot Konusunda Bilgi Paylaşımı

    abb s4 ırb6400 robot ile pc seri port üzerinden bağlantı kurmak için hangi komponentler kullanılıyor.webware server ın kullanıldığını okudum.bunun yanında farklı olarak nasıl yapılabiliyor.
  7. ABB S4 IRB6400 tool tanımlama.

    arkadaşlar merhaba, ABB S4 IRB6400 robot için tool tanımlamaya çalışiyorum. jogging sayfasında tool u secip new.. butonundan yeni bir tool oluşturuyorum.gerekli ayarlamaları yapıp 4 noktadan tool kalibrasyonunu seçiyorum.Bundan sonra yapmam gereken robota bağlı olan tool ile sabit bir noktaya...
  8. TCP/IP destekleyen Simatic Controller

    CPU312SC ile de internet üzerinden PLC ye bağlanılabiliyormu acaba.
  9. Bulanık Mantık (Fuzzy Logic) Nedir?

    https://www.kontrolkalemi.com/forum/bulanik-mantik-fuzzy-logic/26128-fuzzy-algoritmasi.html
  10. ABB Endüstriyel Robot Konusunda Bilgi Paylaşımı

    nasıl peki ?
  11. ABB Endüstriyel Robot Konusunda Bilgi Paylaşımı

    robot programı yazılı ve noktalardan bir kaçına PC den mudahede edeceğim.
  12. ABB Endüstriyel Robot Konusunda Bilgi Paylaşımı

    robotu kendi kontrol paneli olmadan plc ve pc ile kontrol etmek istiyorum.özellikle PC ile
  13. ABB Endüstriyel Robot Konusunda Bilgi Paylaşımı

    mehaba arkadaşlar,kuka ve abb robotlara PC de çalışan bir program ile gideceği nokta koordinatları nasıl gönderilebilir,bilgisi olan varmı acaba.
  14. Fuzzy Algoritması

    aslında gauss eğrisi ile hiç ilgilenmedim.İncelediğim kaynaklarda da durulama yöntemleri içerisinde rastlamadım.Yazdığınız algoritma ile kesinlikle ilgilenmekteyim.pm den msj atarım.
  15. Fuzzy Algoritması

    e : hata de : hata değişimi hatanın ve hata değişiminin bulanık kümeleri şöyle olsun. NB (negatif büyük) NK (negatif küçük) S (sıfır) PK (pozitif küçük) PB (pozitif büyük) hata ve hata değişiminin üyelik değerleri bulunur. örneğin hata : PK ya 0,25 S ye 0,75 üye. hata...

Yeni mesajlar

Geri
Üst