_ahtapot_ kullanıcısının son içeriği

  1. _ahtapot_

    Akü şarj cihazı seçimi

    Arkadaşlar firma1 forklift firması ve aküde bir forklifte ait. Firma2 ise yedek akü için tercih ettiğimiz bir firma. Kurumsal kimliklerinden dolayı isim veremiyorum.
  2. _ahtapot_

    Akü şarj cihazı seçimi

    Arkadaşlar merhaba; Elimde firma1 e ait 80v 65A şarj cihazı ve 80v 620Ah sulu akü mevcut. Ayrıca firma2 ye ait 80v 620Ah sulu bir yedek aküde mevcut. Sorunumuza gelirsek firma2, firma1'in şarj cihazını yetersiz buluyor ve 80v 90A olması gerektiğini savunup servis hizmeti vermiyor. Zamanla...
  3. _ahtapot_

    19. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  4. _ahtapot_

    ccs c ile ds18b20 sıcaklık okuma

    Merhaba arkadaşlar herkeze; Devrede 10 tane sensör ds 18b20 den 4x20 LCD ekrana S1 S2 ... gibi sensörden okunan bilgiyi yazdırmam gerekiyor fakat derleyici hata veriyor ekte programlar ve şema mevcut ccs c ye yeni başladım bilgilerinizi bekliyorum Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden...
  5. _ahtapot_

    11. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  6. _ahtapot_

    10. Netbook Çekilişi (1 Adet Netbook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  7. _ahtapot_

    Lcd baglama hatası

    kodlar proteusta çalışıyor isterseniz onuda eklerim.
  8. _ahtapot_

    Lcd baglama hatası

    Herkeze kolay gelsin arkadaşlar; Arkadaşlar sorum şu olacak lcd ile pıc 877 yi bagladım sadece ekrana merhaba yazacak 2x16 lcd kullandım. Fakat sadece lcd nin alt satırındaki tüm pikseller yanıyor. Yazı ortada yok kontrast için pot kullandım devre şeması aşağıdadır.
  9. _ahtapot_

    CCS C İLE SHT 11 Kullanma

    Arkadaşlar benim size sormak istediğim sht 11 den gelen bilgiyi ccs c programı ile nasıl işleyip ekrana yazdırırım. Şimdiden Teşekkürler.
Geri
Üst