unalarman Üye Katılım 11 Şub 2008 Mesajlar 26 Puanları 1 6 Ağu 2023 #1 Ayaklı ZASS vantilatörün on off butonu çalışmıyor,aynı durum uzaktan kumanda ile de aynı kabloları kontrol edildi.Sorun nerede olabilir.
Ayaklı ZASS vantilatörün on off butonu çalışmıyor,aynı durum uzaktan kumanda ile de aynı kabloları kontrol edildi.Sorun nerede olabilir.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 13,396 Puanları 4,556 Yaş 62 Konum bodrum 6 Ağu 2023 #2 on off buton arızalı olabilir mi acaba? değiştirmeyi denedik mi? yada değiştirme yapmadan avometre ile test ettik mi?
on off buton arızalı olabilir mi acaba? değiştirmeyi denedik mi? yada değiştirme yapmadan avometre ile test ettik mi?
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 10,872 Puanları 2,956 6 Ağu 2023 #3 Konuya yazı yazmayayım . Aklıma gelen fişi prize taklımamış olabilir .
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 13,396 Puanları 4,556 Yaş 62 Konum bodrum 6 Ağu 2023 #4 arkaplan' Alıntı: Konuya yazı yazmayayım . Aklıma gelen fişi prize taklımamış olabilir . Genişletmek için tıkla ... bak bu benim aklıma gelmemişti. kendimde en çok kızdığım şey fişi takmadığımda on off tuşuna bastığımda neden çalışmıyor diye hep kendime kızarım.
arkaplan' Alıntı: Konuya yazı yazmayayım . Aklıma gelen fişi prize taklımamış olabilir . Genişletmek için tıkla ... bak bu benim aklıma gelmemişti. kendimde en çok kızdığım şey fişi takmadığımda on off tuşuna bastığımda neden çalışmıyor diye hep kendime kızarım.
Konu Sah KS unalarman Üye Katılım 11 Şub 2008 Mesajlar 26 Puanları 1 7 Ağu 2023 #5 paskomya' Alıntı: on off buton arızalı olabilir mi acaba? değiştirmeyi denedik mi? yada değiştirme yapmadan avometre ile test ettik mi? Genişletmek için tıkla ... Manuel avometrem var fakat nasıl kontrol edileceğini bilmiyorum
paskomya' Alıntı: on off buton arızalı olabilir mi acaba? değiştirmeyi denedik mi? yada değiştirme yapmadan avometre ile test ettik mi? Genişletmek için tıkla ... Manuel avometrem var fakat nasıl kontrol edileceğini bilmiyorum
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 10,872 Puanları 2,956 7 Ağu 2023 #6 unalarman' Alıntı: Manuel avometrem var fakat nasıl kontrol edileceğini bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Sökerseniz ne olursa olsun fotolamanız ve işaret koymanız ( örneğin yön vs gibi için ) İş güvenlik önlemlerini almayı unutmayınız !!! Son düzenleme: 7 Ağu 2023
unalarman' Alıntı: Manuel avometrem var fakat nasıl kontrol edileceğini bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Sökerseniz ne olursa olsun fotolamanız ve işaret koymanız ( örneğin yön vs gibi için ) İş güvenlik önlemlerini almayı unutmayınız !!!