Yeni başlıyorum yardım edebilirseniz sevinirim

1koyuuu

Üye
Katılım
13 Ağu 2021
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
27
Öncelikle herkese merhaba. Bir fabrikada Elektrik Bakımcısı olarak iş başı yapacağım. girmeden önce tecrübemim olmadığını teorik şeyleri öğrettiklerini sahada görev almadğımı yetiştirilmek üzere başvurduğumu belirttim. Elektrik alanı çok geniş olduğu için 1 haftalık süreçte biraz hazırlanmak istiyorum hangi konulara bakmalıyım yani Fabrikada arızalara bakacağız. (robot vs) Temel olarak neleri bilmem gerekir ( onlar beni yetiştircek ama ben boş gitmek istemiyorum lütfen yardımcı olun )
 
Bir haftalık süreçte 3 faz ve tek faz motor bağlantısı, kontaktör nedir nasıl bağlanır, röle nedir nasıl bağlanır ve ölçü aleti nasıl kullanılır bakabilirsen senin için yeterli olur. Bunları ezberlemek yerine öğrenebilirsen iyi bir yatırım yapmış olursun kendi adına.
 
İşi bilmemeniz,tecrübenizin olmayışı , işe kabulde tercih sebebi olmuş, bu halinizi sürdürmeniz de fayda vardır, uzun müddet çalışırsınız, yeni işiniz hayırlı ve kazançlı olsun,
 
İş güvenliği,temel elektrik tesisat bilgisi, temel elektriksel ölçme becerisi, el aletleri becerisi,temel elektrik hesaplamaları ve formülleri,temel kumanda ve kumanda elemanları. Hayırlı olsun kolay gelsin.
 
genç adam yeni işin sana şans getirsin. hiç bir tanrı seni korumaz, sen kendini korursun önlem alarak. söktüğün her şeyin fotosunu çek takarken hatırlatır. her zaman enerjiyi kontrol et. çarpılmak hiç te güzel birşey değil (bana ister şanslı de istersen ilahlar korumuş de) sakın hiç kimseyi küçük görme, işçi bile olsa konusunda senden çok daha büyük bilgiye sahiptir. birde soru sormaktan korkma. ve unutma kutsal kitapta yazar,"ben sizlere akıl verdim kullanasınız diye" her zaman sorgula ve önlemini al. tanrı seni korumaz. sana verdiği akıl seni korur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst