Yazdığım senaryonun devresinin çizilmesine ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumdaki insanlar günlük hayatlarında saygılı ve işbilir "değerli" insanlardır. Gönderilen yüzbin mesaj ve dayanışma ruhu, seni ve benliğini çok çok aşar evlat.

Bu forumdaki hiç bir yazar-katılımcı-üye senin acil diye yana yakıla yalvara yalvara açtığın başlığa bir cevap yazmak zorumda değil. Bir iş ne kadar acil ise o kadar geç kalınmış demektir, bunu tecrübesi olan herkes ezbere bilir.

Bu foruma sormanın sebebi= burada bilenler var.

Burada bilenler olmasınım sebebi= çalışma, emek, uykusuzluk, sevdiklerini daha az görme, uykusuz geceler ve daha nice insani yüklerdir.

Sana en baştan söyleyeceğim; cevabı alamayacaksın. Sen yana yakışa cevap peşindesin; keşke doğru cevap peşinde koşmaktansa, doğru soruların peşinde koşsaydın.

İletişim için kullanıdığımız alt yapılardan birisi: forum.

Bak iletişim için kullanılan deniliyor, yani önce iletişimi öğrenmen gerekebilir.

İnsanlara saygı ve güleryüz ile yaklaşmadan malesef bu hayatta çok zorluklar çeker ve bir gün senin gibi birisiyle tarşır ve birbirinizi yok edersiniz.


İlk mesajınız şu şekilde olsaydı:

Merhaba-iyi akşamlar-selamlar değerli abi-usta-işbilir arkadaşlar. Bir konuda yardımınızı rica edecek kadar zorlandığım bir konu var. Şu şu şu noktalarda şu şu şu konuları çözüme ulaştıramıyorum. Zamanım bitmeye yakın olmasına rağmen ne yapacağımı bilemiyorum. Sizden bana-küşük kardeşinize-çırağınıza-abinize-amcanısa vs yardım etmenizi rica edebilirmiyim....

Ve sorunuzu yazarsınız. Tembel, hiç birşey bilmeyen, eğitim hayatı boyunca yan gelip yatmış bir kişi olduğunuz hem sorudan hem de sorunun üslubundan belli. Buradaki insanların tecrübesi sadece işle alakalı değil aynı zamanda sarraflıkla da alakalıdır.

Senden en az bir doktor kadar işine eğitimine öyle bir hassasiyetle yaklaşmamı ve öyle ele almanı dilerim.

Mühendis doktordan önemlidir, doktor hata yaparsa 1 kişi ölür; mühendis hata yaparsa 100 kişi ölür.

İşine, insanlar ve herşeyden öte kendine saygın olsun evlat.

Hayatında sana bol şans, çünkü gerçekten şansa ihtiyacın olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst