Yıldız üçgen pano bağlantısı

Yasar347

Üye
Katılım
28 Nis 2020
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
36
6D89F873-A32F-4305-83E6-AE291EA60F6F.jpeg
EDF49D80-0AD9-4255-A7B1-50CF5BA2D35D.jpeg

Yukarıdaki eklemiş olduğum fotoğraflardaki motoru Yıldız üçgen çalıştırmak için bir pano yaptırdım. Pano YouTube üzerinden izlediğim panolardan Farklı görünüyor. Bağlantı klemensleri kullanılmamış. Ayrıca tekli otomatta yok. Motor çıkışlarının birisini termik çıkışından. Diğerini ise ortadaki kontaktör çıkışından almam söylendi. Sizce bir terslik var mi? Pano start stop değil pako ile çalışıyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Motorunuz tam yük çalışıyorsa termik ayarınız düşük okuyabildiğim kadarıyla. Atıyor mu belli süre sonra?
 
Sistemi henüz kurmadım hocam. Önceliğinde danışmak istedim size.
Siz önce fotografları yükleyip soruyu daha sonra ekleyince bende sallamasyon bir cevap yazdım hayalgücümü kullanıp. Söylediklerinize göre tekrar inceleyeceğim.

Siz mevzuyu sanırım yanlış anlamışsınız. Motor bağlantısını termik uçlarından yapacaksınız ki zaten su an termik çıkışı komple boş gözüküyor. Ana besleme de 3 fazli sigorta girişinden olacak .
 
Siz mevzuyu sanırım yanlış anlamışsınız. Motor bağlantısını termik uçlarından yapacaksınız ki zaten su an termik çıkışı komple boş gözüküyor. Ana besleme de 3 fazli sigorta girişinden olacak .
Yıldız üçgen bağlantıda motordan 2 grup kablo geliyor hocam. Birisini termikten diğerini ortadaki kontaktörden almam söylendi.
 
Bende bunu diyorum. U1 V1 W1 motor uçlarına termik bağlı. Siz bu panoyu yapana güzel bir fırça atin . Hicbir etiketleme yok kablolarda , bağlantı şeması zaten ortada yok.

Termik ayarı 11,5 olmalı,onu düşürün.
Peki bu durumda üçgen çalışırken termik atmaz mi baba ?
Edit : Tabiki atmaz :) Ben yanlış yorumlamışım şemayı ve motor etiketini . Yaşlandım mı ne . Artık kendi hatalarıma kendim gülebiliyorum. Koltukta otururken uyuma evresine çok var mı benim acaba @sami inci baba [emoji3]
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,302
Mesajlar
916,557
Kullanıcılar
450,141
Son üye
Rmzn44

Yeni konular

Geri
Üst