Wincc ile Programlama

yani ladderla bir çok isteğimizi halletme imkanımız kısıtlımı.bunu böylemi yorumlamam gerekir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Ladder zaten kısıtlı bir programlama editörüdür.Herşeyi yapma imkanı vermez.
 
kısıtlı olduğunu biliyorum.ben wincc v6.2 , step7 v5.4 e göre ladder kullanımı daha kısıtlımı onu merak ediyorum. teşekkürler.
 
Step 7 ve winCC amaçları farklı olan programlardır.Step 7 ile PLC leri programlarken wincc ile görsel Scada yaparsınız.Yani WinCC de Ladder programlama diye birşey yoktur.
 
çok teşekkürler.faydalı bilgi oldu.burda saolsun arkadaşlar program paylaşıma açıyolar.ama biz biraz temel seviyede olduğumuz için o programların net olarak ne için kullanıldığını anlamıyoruz.
 
Bilgiler çok işime yaradı
hepinize çok teşekkür ederim.
 
slm arkadaşalr ..wincc ile herhangibi bir plc yi (bende unironics var) haberleştirmek istiyorum..opc serveride var..fakat bunu teknik olarak nasıl yapacam konusunda fazla bir bilgim yok..elinde herhangibi bir opc projesi olan arkadaş varsa, (bu farklı plc ile yapılmış bir proje olabilir)..parlaşırsa sevinirim..amacım bir scada-opc-plc nasıl yapılır onu öğrenmek...
 
arkadaşlar herkeze merhabalar... WinnCC explorerda new single project deyip create dediğimde bir süre sonra NO OR INVALID PROJECT CONTEXT, ASO CANNOT WORK CORRECT diyor ASO nedir ikinci olarak yeni proje olusturdgum için neden bu uyarıyı veriyo yardımlarınız için cok tesekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,278
Mesajlar
916,392
Kullanıcılar
450,103
Son üye
MUGEN SARS

Yeni konular

Geri
Üst