wincc ile entes mpr63 enerji analizörü haberleşmesi

xman22

Üye
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.

modbus rtu haberleşme protokolunü kullanan entes mpr63 enerji analizörünü Wincc v6 sp04 ile nasıl haberleştirebilirim.. bunun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz..

teşekkürler...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Modbus Opc server kullanabilirsin veya S7_plc... S7 plc tavsiye ederim.
 
arkadaşlar daha detaylı bilgi verin lütfen, yeterli bilgilere ulaşamıyorum. lütfen yardıma çok ihtiyacım var. bitirme tezim bunla alakalı ve teslim tarihi yaklaşıyor
 
Elbette Wincc v6 sp04 yi enerji analizörlerinden aldığın bilgileri kullnıcı ekranlarına yansıtman mümkün.Ama bu fazla tercih edilen birşey değil.Eğer projenizin başında iseniz, WinPM.Net - Power Management and Control Software ile yapmayı tercih ederdim.Yok illa winCC kullanacağım dersen değişik brandlerden bulabileceğin OPC Server for Modbus ya da plc üzerinden alacak isen CP340 modülüne ihtiyacın olacaktır.
 
HansAndersen üstadım bende ki s7 200 bunula nasıl bağlantı kurabilirim, yine cp340 modülü mü gerekiyor. bu zannedersem s7 300 ün modülü. s7 200 'e göre nasıl yapabilirim. yapılması mümkün mü?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst