Merhaba pilim 48v ve bu büyüklükte girişi olan regülatör çok yok, ben 2 regülatörü seri bağlayarak voltaj sınırını aşmadan, aynı zamanda çıkışlarını paralel bağlayarakta yükü eşit bölerek bir kablolama yaptım bu sistem çalışır mı kullanacağım regülatörü de linkini ekledim, şimdiden teşekkür ederim https://www.robolinkmarket.com/mp1584-dc-dc-3a-ayarlanabilir-voltaj-dusurucu
Eğer, giriş/çıkışı izole SMPS kullanırsanız ve voltaj regülasyonunda geri besleme (feedback) dirençlerini koyabilirseniz, bu tür bağlantılar yapabilirsiniz.
Eğer 48 Voltu bağlayacağınız kartta başka aktif eleman yoksa (Transistör, fet, zener) İşiniz çok kolay, sadece akım limiti yapacaksınız , önce soruya cevap verirseniz...
(Ayrıca 12V ile beslerken ne kadar akım çektiğinizi ölçebilirseniz daha doğru olur, malüm Çin Watı ile Amerikan Watı ayrı şeyler)
Eğer 48 Voltu bağlayacağınız kartta başka aktif eleman yoksa (Transistör, fet, zener) İşiniz çok kolay, sadece akım limiti yapacaksınız , önce soruya cevap verirseniz...
(Ayrıca 12V ile beslerken ne kadar akım çektiğinizi ölçebilirseniz daha doğru olur, malüm Çin Watı ile Amerikan Watı ayrı şeyler)