Vodafone Elektronik Atık Getir Kampanyası Ne Ayak?

Kazuya5587

Katılımcı Üye
Ben mi fazla düşünüyorum yoksa insanlar mı çok iyi niyetli bilmiyorum. Şimdi böyle bir reklam dönüp duruyor.
Abi yapay zeka yüzünden ram fiyatları fırlamadı mı? Elektronik bileşenler uçtu gitti. Şarjlı arabalar falan derken şu anda kıymetli madenler inanılmaz değerli.
Savaş çıkarıyor... Altın ve gümüş yani gümüş özellikle fena çıkıyor. Peki bu gümüş elektronikte çok tercih edilen bir şey mi? Evet...
Adamlar diyor ki evinde ne varsa getir. Ulan diyorum 1 bilgisayar işlemcisinden 0,3 ile 0,5 gram arasında altın çıkıyor.
Verdiği de 5gb internet.
Bu kampanyaya katılım çok olursa dönecek geri dönüşüm atığı çok fena olacak. Acaba kimle anlaştılar?
Eski telefonlar falan filan.
Çok esiden derlerdi ki "eskisini getir yenisini götür"
şimdi diyorlar ki "getir ne olursa getir, elektronik olsun yeter" Eee o kadar önemliyse, paketlerinde indirim yap. Herkes kazansın.
Ben artık bu memlekette hiçbir büyük firmadan hayırlı bir iş beklemiyorum. Hurdacıya veririm daha iyi. Zaten adamların işi bu. Cep telefonu hat sağlayıcısı ne ya?
Şu videoyu da bırakayım;

Evet 2 ay büyük resmi görme kursuna gittim :) belediye açmıştı.

ben eski bilgisayar anakartı işlemci ram harddisk akıllı telefon kartlarını biriktiriyorum belli bir kiloya ulaşıncada satıyorum. hepsi milli servet asla çöpe atmayın geçen kız kardeşim 3 tane akıllı telefon verdi parçalayıp kartlarını ayırdım.

ben eski bilgisayar anakartı işlemci ram harddisk akıllı telefon kartlarını biriktiriyorum belli bir kiloya ulaşıncada satıyorum. hepsi milli servet asla çöpe atmayın geçen kız kardeşim 3 tane akıllı telefon verdi parçalayıp kartlarını ayırdım.
Ne kadara alıyorlar?

Gümüş elektriği en iyi ileten maden olsada bu yükseliş altının istikrarlı yükselişinin gerisinde kaldığı için yükseldi, bu saatten sonra altınla aynı seviyede takılır. (YTD)

altın.webpgumüş.webp

Yılbaşına yakın TV'de bu reklamı görmüştüm. Yılbaşından sonra da gümrük düzenlemesi yapıldı. Parça bulunamadığı veya gümrük masrafları nedeniyle anlamsız olacağı için tamir edilemeyecek olan elektronik cihazlarla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. 🤔🤷‍♂️

Gümüş en iyi iletken diye birkaç kişi anlaşıp hedef gösteriyor. Doğrusu bu olsa neden yıllarca elektronik eleman çip üreticileri altın kullandı, kullanmaya devam ediyor. Sorgulamadan araştırmadan inanmayın.

Gümüş en iyi iletken diye birkaç kişi anlaşıp hedef gösteriyor. Doğrusu bu olsa neden yıllarca elektronik eleman çip üreticileri altın kullandı, kullanmaya devam ediyor. Sorgulamadan araştırmadan inanmayın.

en iyi iletken altın diye biliyorum ben...

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri