Vijeo Designer 6.2 Limited Edition

alaskora

Üye
Katılım
9 Şub 2018
Mesajlar
19
Puanları
1
Merhaba lar Somachine 4.3 indirip lisansını hallettikten sonra(Lisans crackli degil email ile alınan lisansdan ) vijeo designer 6.2 açtığımda ekrana programı atamıyorum plc ye atabiliyorum bir sorun yok ama ekrana atamıyorum sanırım limitli olan bir lisans ekran için , izlediğim adımların doğru oldugundan emin gibiyim limited edition ile alakası olabilir mi ? Help > about

Resimdede limited edition yazıyor tam ortasında bunla alakalı sanırım fikri olan var mı ? Sizde emaille aldığınızda bu sorunla karşılaştınız mı ?
57167
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
SoMachine içinden hmi ekleyip yüklersen sorun olmaz. Fakat sadece vijeo programını açıp yüklemek istersen lisans ister. Kısacası SoMachine içinden hem plc hem de HMI programlamak için lisansa gerek yok. Ama sadece HMI programlamak için vijeo lisansı gereklidir.
 
Son düzenleme:
SoMachine içinden hmi ekleyip yüklersen sorun olmaz. Fakat sadece vijeo programını açıp yüklemek istersen lisans ister. Kısacası SoMachine içinden hem plc hem de HMI programlamak için lisansa gerek yok. Ama sadece HMI programlamak için, vijeo lisansı gereklidir.
Sorun dediğiniz gibi çözüldü teşekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,551
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst