vestel bio plus 18

kadir22

Üye
Katılım
6 Tem 2014
Mesajlar
7
Puanları
1
Konum
adana
merhaba arkadaşlar sorun şu vestel bio plus 18 klima taşınma dan dolayı 2 defa gaz dolumu yapılmış son dolumda vakum yapıldı. arıza : klima açıldığında iç ünite çalışıyor Dış ünite yaklaşık 3,5 dakika sonra çalışıyor 10 dakika sonra dış fan duruyor 2 dakika sonra komprosör duruyor ( komprosör aşırı ısınıyor ) iç ünite çalışmaya devam ediyor.. cihaz çalışırken 7,8 anper akım çekiyor
iç ve boru sensörleri değiştirildi arıza devam ediyor ..
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kardeşim sistemde gaz kaçağı vardır soğurma olmayınca sensörler yardımı ile motora ve Gana giden Elektirik kesiliyo dur
 
Yılmaz Arıcı kardeşim ..Desibel1 Ustam İlginize teşekkür ederim sağolun..sistemde gaz kacagı ihtimali yüksek olabilir..gaz malzemem olmadığı için bakamadım..olumlu sonuç almam halinde sorunun cözümü hakkında gerekli bilgileri yazacağımdan emin olabilirsiniz ..sevgi ve sayğılar işiniz rast gelsin.
 
Dış ünite fan kapastörü ayrimi küçük kare şeklinde fan hizi devir düşükse küçük siyah kare kapastörü degistir . Ayri olarak boru sensörünü ölçerekmi taktin söktügun sensörün omajı ayni olacak
 
emaraşlı ustam fan kapasitörüne bakmadım sensörü degiştirdim sorun devam ediyordu orijinal sensörü ölctüm saglamdı orijinal üstündekini tekrar taktım. büyük bir ihtimal gaz kacağı .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,036
Kullanıcılar
449,809
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst