VESTEL 5186 tv sorunu

neonmax

Üye
Katılım
9 May 2009
Mesajlar
24
Puanları
1
vestel 5186 model tv fişe takıyorum ne elektrik gösteriyor nede çalışıyor.zaten ışığı yanmayınca göstermez ya:).
2 senedir bir köşede duruyordu bunu değerlendirmek isterim tabi kendim yapabileceğim bir şey ise.bu televizyon 6-7 sene önce arıza yapmıştı ar kasında trafo gibi bir şey var mavi bir elektrik aıyordu hatta ben ona kontrol kalemi ile dokunduğumda benim kolumu fırlatmıştı dahada dokunmam zaten.o değişmişti serviste.
2 sene önce seyrederken görüntü gitti bende fişi çekip tekrar taktım ondan sonrada gösterge ışığıda gitti şimdi cansız kaldı.
az önce tv söktüm kabloya baktım elektrik kablo ucunda var.fakat kontrol kalemi ile neresine dokunursam dokunayım elektirik yok.kartındada tabi.
sorun nedir.
 
Daha önceki teçrübenize hörmeten ben olsam o tv ye dokunmam.
meslege yeni başladıgım dönemlerde bir büyügüm bana ( ELEKTRİK BİLENİN KULU KÖLESİ OLUR ,BİLMEYENİ YERDEN YERE VURUR.) demişti, bana yazınız o günü hatırlattı.
 
kesinlikle ali ustama sonuna kadar katılıyorum bu işin ehli deilseniz asla bulaşmayın heleki tv gibi yüksek voltajların olduğu bi sisteme asla

saygılar
 
fişi takılı değilken zarar verirmi.
sorun sizce nedir.
arada bir elektrik çarpması iyi geliyor insanı deşarj ediyor doğrusu:D:D
 
17PW161 - 5596 (Vestel) - Tech Tips




Bu adresi takip edin sorunlarınızın tüm cevaplarını bulabilirsiniz, ana sayfasından giriş yaparsanız türkçe çeviriside var sizin tv için 5559 .tıklayın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,277
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst