Vestel 18.000 bth E7 Arızası

rapp.kolik

Üye
Katılım
22 Tem 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Selamun aleyküm.

Biz 1 ay önce Vestel cool plas 1800 bth klima aldık.

Bugün sabah elektrikler gitmiş olabilir tam bilmiyorum klimanın kumandasından derecesini düşürmek için bastık klimanın 4 tane renkli iç ünite renkleri yanıp sönmeye başladı. Ama bir renk yanıyor sönüyor sonra diğer renk yanıyor sönüyor.Sürekli aynı şey oluyor hiç düzelmiyor.

Yardım edebilir misiniz ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
mesaj kutunuza cevabını yazdım deneyip sonucu bildiriseniz sevinirim
sevgiler hakan
 
selam hocam benım de bio buzz var E4 hatası veriyor ne yapmam lazım teşekkürler
 
hocam aynı sorunu bende alaska 18000 klimada yaşıyorum. paneldeki dört ışık yanıp sönüyor. bana da yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi günler vestel nature 24000 için kod verir misiniz?
E7 arızası veriyor...
şimdiden tşk ler...
bu arızanı sebebini söyler misiniz?

sorunuzun cevabı aşagıdaki linkte...
https://www.kontrolkalemi.com/forum/iklimlendirme/39340-tum-klima-ariza-kodlari.html
yanlız kodları girerken dikkat 2 ayrı kısımda 6 haneli rakamve harf dizini gireceksiniz ilk iki rakam kumandadaki ekranda büyük olarak yazan rakamlardır bunlara dikkat ederseniz yeniden yükleme yapabilirsiniz
nedeni ne gelince bu konuda vestel tarafından tam olarak bir açıklamama yapılmasada tahminimce yazılımdaki bir sorun ve bu sorunu voltaj dalgalanmaları tetikliyor.. birde ortamda manyetik alan varsa mesela altında bir tv yakında bir baz istasyonu evin hemen yanından gecen yüksek gerilim hattı hatta paratoner bile neden olabilir..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst