vestel wvms 800t camasır makinesi su bosaltıyor sonra kazanı bir iki tur cevirip hazır ile bitti ısıgı yanıyor sonra tekrar su bosaltıyor tekrar kazanı cevirip hazır bitti ısıgını yakıyor neden yapabilir yardımcı olursanız sewinirim
motor kömürlerini kontrol ediniz.kömürler sağlam ise elektronik kart arızalıdır.
 
vestel intraton 800 t makınam var durulama ve sıkma ısıkları yanıp sonuyor arıza kodlarını bulamadım internette yardımcı olurmusunuz?
motor hatası

- - - Updated - - -

vestel wvms 800t camasır makinesi su bosaltıyor sonra kazanı bir iki tur cevirip hazır ile bitti ısıgı yanıyor sonra tekrar su bosaltıyor tekrar kazanı cevirip hazır bitti ısıgını yakıyor neden yapabilir yardımcı olursanız sewinirim

elektıronık kartınız arızalı beyın tamırcısı arkadaslar 30 ıle 40 tl arası tamır edıyorlar .........
 
merhaba 6120c makinede e9 hatası veriyor her programda yaklaşık 10 dk çalışıp bu hatayı veriyor sanki sürekli su alıyor gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz ?
 
merhaba vestel wmk 1000 c çamaşır makinemde dün ilk defa bir problemle karşılaştım.

Bitti ve Başlat/Bekle ışıkları aynı anda yanıp sönüyor? Acaba problem nedir?

Yardımcı olabillirseniz çok makbule geçcek ,şimdiden teşekürler. 58128671_tn30_0.jpg
 
motor kömürlerini kontrol ediniz. kömürler iyise kart arızalı kartı gönder tamir ederiz.
 
ali ustam hayırlı geceler kolay gelsin forumu baştan sona inceledim bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.ben ev kullanıcısıyım ufak tefek söker takarım bende wmk 1000 t var.aynı arıza kodu bir arkadaştada olmuş makina çalışıyor sonunda başla ve bitti ışığı yanıyor bu şekilde makina 4-5 saat çalışmaya devam ediyor.test ettim testte yapması gereken herşeyi yaptı.fakat normal yıkamada sıkma yapmıyor ışılar yanıyor dediğim gibi durmadan başa dön v.s. anladığım kadarıyla kart arızalı istanbuldan kargo yapsam tamir etseniz kaça patlar ve soru çözülür mü ?
 
Merhabalar
Ben de ev kullanıcısıyım her türlü ürünün içini hep merak ederim açar bakarım bozulunca bana gün doğar. ama bil eksikliği kadar kötü bir şey yok. WMF 6090 çamaşır makinesi geçenlerde bozuldu. açma kapama çalışmıyordu. içindeki çamaşırları mekanik kolla açarak boşaltım. elektrik karta kadar geliyor ama transformatörden sonra çıkış yoktu. elektronikçide gerekli değişim yapıldı. eve gelip taktım ama Ed hatası verdi. araştırma yaparken bu konuyu buldum. bugün makinenin önünü açıp kapı kilidinin bağlantılarını söküp taktım sonra çalışmaya başladı. herkese teşekkür ederim.
 
Merhaba wms 800t sıkma yaparken arada 1snlik bir süre gibi su alıyor. Test nasıl yaparım?
 
ali usta merhaba

wms 1200 cls makinem arıza yaptı hata kodu e-4

bu hata kodu ne anlama geliyor birde bu makineyi test moduna nasıl alabiliriz


teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,749
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst