Uzaktan kuyu motoru çalıştırma yardımı

Arkadaşım şamandıranın dolum uclarından ponpayı besleyen kontaktörün bobin ucunu gecir dolayısıyla depo dolunca şamandıra bobin ucunu acar ve ponpa durur eksilince kapar ponpa calışır
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
benimde,uzaktan kontrol ile ilgili bir sorunum var,bulundumuz fabrikaya,3 4 km uzaktan su geliyo ben bunun panosunu şamandırayla nasıl kontrol ederim,panosu kuyunun oldu yerde depo fabrikada şamandıra suyu gördügünde kontaktörü devre dışı bıraksın.
 
benimde kontrol etmek istedigim bir su kuyusu var,panosu kuyunun yanın da 2 3 km uzaklıkda ki bir depoya su pompalıyo ben bunu şamandıra ile nasıl kontrol ederim,panosu otamatik ve manuel kumanda ediliyo.
 

Pompanin elektrik beslemesi ile depo yakin mi?
 
korusu.net sitesinin sahibi arkadaşlar bu işin erbabı. Danışmak faydali olur.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…