Uzaktan kontrol edilen 2 verici 1 alıcılı titreşim motoru projesi.

096

Üye
Katılım
24 Şub 2022
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
25
Benim yapmak istediğim proje yaklaşık 1000 m lik bir mesafe aralığında 2 ayrı verici ile şaftlı titreşim motorunu çalıştırmak işin özü bu, ayrıntı vermem gerekirse alıcıya gelen 2 ayrı verici sinyalinin bu titreşim motorunu 2 farklı frekansta çalıştırmasını istiyorum ve vericilerden gelen sinyalleri ayırt edebilmek için sinyal geldiğinde hangi vericiden geldiğini anlamamı sağlayacak 2 farklı bip sesi çıkartmasını istiyorum alıcının boyutu yaklaşık 7 cm e 7 cm olması gerekiyor ve titreşim motoru alıcının üzerinde yer alarak çok yer kaplamayacak şekilde olmalı vericilerinse yaklaşık 3,5 cm çapında bir silindirin içine sığabilmesi gerekiyor, ilgilenen ve nasıl yapabileceğimi tarif edebilen biri olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Konuyu yanlış başlıkta mı açtım acaba kimse yardımcı olmadı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…