uzaktan eğitim

Uzaktan eğitim ancak belli bir altyapıya sahip kişilerin eğitimlerini geliştirmek bir üst basamağa çıkarmak istediklerinde işe yarayabilir. Önümüzdeki günlerde uzaktan eğitim kavramıyla çok karşılaşacağız. Ancak, özellikle uygulama gerekli bölümlerde uzaktan eğitim belli bir basamaktan sonra yararlı olabilir. Örneğin meslek lisesini okuyan bir öğrenci aynı bölümde MYO olarak uzaktan eğitim yapabilir. Tekrar belirteyim bu bile yetersiz kalacaktır, işimiz teknik eğitim yani teknoloji eğitimi olduğuna ve teknolojinin çok hızlı geliştiğini göz önüne alırsak ister uzak ister yüzyüze teknik eğitim mezuniyetten sonra çeşitli kurs ve seminerlerle desteklenmediği sürece eksik kalacaktır. Uzaktan eğitim de online laboratuar dediğimiz AB projeler çerçevesinde denenen canlı bir laboratuar çalışmasının uzak olarak internetten yayını gibi olursa faydalı olacağı düşüncesindeyim.
 
Arkadaşlar merhaba,

Benim bildiğim kadarıylada mühendislik bölümlerinde de uzaktan eğitim yok. Uzaktan eğitim genelde MBA ve diğer sözel içerikli oluyor.

Eğer uzaktan eğitim yapan herhangi bir mühendislik bölümü varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Özellikle Acilstop arkadaşımdan Sakarya Üniversitesi Mekatronik Bölümü'nün uzaktan eğitim uygulaması ile ilgili güncel durumu paylaşırsa çok faydalı olacaktır.


Teşekkürler

karabük üniversitesinde bilgisayar mühendisliği olacaktı sanırım...birde hoca ahmet yesevi üniversitesinde..bir araştırın isterseniz...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst