Toptan uygun fiyatlı ups alımı?

by_BuRoCk

Üye
Katılım
2 Kas 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar,
sitenize yeni üye oldum adım burak sitenizi birkaç haftadır takip ediyorum.
konuları ve yorumları çok başarılı buldum. tebrik ederim
kısmet olursa bayramdan sonra elektrik ve elektronik üzerine bi dükkkan açacam.
şuan dükkanımızın iç tadilatını yapmakla ugraşıyoruz.

benim sizlere danışmak istedigim konu dükkanımda ups satmak istiyorum.
offline ve lineinteraktif olarak nerden uygun fiyatlı ups alırım
hangi markaları önerirsiniz. ben ankara da yım önerilerinizi bekliyorum
tşkler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sayın by_BuRoCk;

UPS seçimi ile ilgili bir çok arkadaşın farklı ürünleri tavsiye edeceğini düşünüyorum fakat sorun alacağınız ürünü magazanızda nasıl bir kitleye satacağınızı, kalite ve müşteri memnuniyetini sağlayabileceğiniz ürünün aynı zamanda ucuz, teknik desteği ve servisinin vereceği destek kalitesi vb.. şeylere dikkat etmek lazım. Gelelim toptan ve ucuza satın almak istediğiniz ürüne bence toplu alım yapmak istiyorsanız birfirmanın bayiliğini almanız, şimdik ben bir şirkette çalışmaktayım satın alma talebini yaptığım ürünün önce kalite servis desteği vb.. şeylerini araştırıyorum daha sonra takribi piyasa fiyatınabakıyorum ve benim piyasa fiyatından alabildiğim ürünü satın alma deparmanı %40 daha ucuza alıyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bu işi iyi yaptıkları kesin zaten birçok şirketin satın alma birimi olmasıda bu yüzden olsa gerek :) Son olarak Benim tavsiyem APC UPS ..Saygılar

http://www.apcturkiye.com/default.asp
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şunu önerebilirim; bir sürü markanın kombi ups i diye üzerine kendi marka etiketini yapıştırıp sattığı(örneğin FCM) kombi upsinin aslı necron markadır ve imalat yeri tuzladır. Bu ürünü necronun kendisinden çok daha ucuza alabilrisiniz. Diğer ups markaları necronun cihazını alıp üzerine kendi etiketlerini koyup 80 dolar civarında da kar koyarak satıyorlar.

ben şahıs olarak yani perakende fiyatına bir tane istedim bana 165 dolar dediler. aynı ürün hatta daha eskisi beyaz kasalı olanı ise fcm de ve diğer markalarda 200 dolardan 240 dolara kadar görebiliyorsunuz.. Kombi ups lerinizi necron dan toplu alırsanız 165 inde altında alacaksınızdır..
 
tşkler arkadaşlar bikaç yerle baglantıya geçtim
sonuclandıgı zaman burdan bilgisini sizlerle paylaşırım
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst