Tia portal plc program

Muti3

Üye
Katılım
10 Şub 2022
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
28
iyi akşamlar ustalar ;

Ben Pc ye tia portal v15.1 indirdim ve PLC eğitimine başlamak üzereyim ama biliyorum ki program lisanlı 21 ücretsizden sonra aktif olacak. Ben lisanssız olarak virtualbox üzerinden nasıl yaparım ? yardım edebilirseniz sevinirim .Çok teşekkür ederim şimdiden
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ekb installa yapmalısın any desk varsa yapayım
 
sim ekb ile yaptım ama açarken pc nin hizmetler kısmından auto lisans managerı manuel elle başlatınca aktif oluyor program . ekb oldu mu ? olmadı mı anlamadım ama şuanlık kulllanıyorum .
 
ha kuvetle muhtemel sen windows11 yada 10 kullanıyorsun. program başlarken seni önce lisans menegere yöneltiyor çalışması için ordan lisansı alması gerekiyor .. fakat güvenlik bu trafiğe izin vermiyor. bunun için programda tia portalı açmadan önce lisans menegeri yönetici olarak çalıştırman lazım .
ondan sonra tia portalıda yönetici olarak başlatırsan bu trafik seni ebgellemez . sıkıntı yok yanşi.
 
windows 11 kullanıyorum birde güvenlik programı olduğu için büyük ihtimal ama sıkıntı yok şuanlık gene de teşekkür ederim
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,739
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst