text list

seydi53

Üye
Katılım
20 Şub 2007
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
wincc 6.0 da oluşturulan bir I/O field i hazır listelenmiş textlerden seçmek istiyorum. Farklı bir değer girilmesi de mümkün olmasın. Bana yardımcı olabilirmisiniz.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
wincc 6.0 da oluşturulan bir I/O field i hazır listelenmiş textlerden seçmek istiyorum. Farklı bir değer girilmesi de mümkün olmasın. Bana yardımcı olabilirmisiniz.

arkadaşım; isteğini biraz daha açıklamalı anlatır mısın? (ya da ne yapmak istediğini söyleyebilirsin.)
"I/O field i hazır listelenmiş textlerden seçmek istiyorum" demişsin. yani I/O field'a değer girmek istediğin zaman bir tablodan seçmek mi istiyorsun? hazır listelenmiş text dediğin nedir? (statik text mi?) farklı bir değer girmek ne kadar süre mümkün olmasın. runtime "deaktif" olursa mı değişsin bu kural?
net şekilde detaylar verebilirsen yardımcı olabilirim.
 
sizi pek bir asabi gördüm, ama bu forumda sorduğum her sorunun cevabını kendim buluyorum. Bulmak zorunda kalıyorum..

asıl sormak istediğim soruya gelince ;

şimdi diyelim bir I/O fieldim olsun ve ben bunu okuma/yazma ( input/output) şeklinde ayarlamış olayım.. mesela "çalışanın adı " gibi,, dolayısıyla şirketimde çalışmayan bir kişinin ismini yazabilmem doğru olmaz. Hani form şeklinde aşağı doğru ok işareti olan girişler varya o şekilde önceden kayıt ettiğim isimler bir form şekilinde açılsın istemiştim. ve hangisini tıklarsam I/O fieldime o yazılsın istemiştim.

yinede ilginizden ötürü size teşekkür ediyorum,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst