Tefal Ütü arızası ve Electrolux supurge kömürleri

dumanon

Üye
Katılım
13 Ocak 2018
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar merhaba,
Bu ara nedendir bilinmez herşey arıza yapmaya başladı. Elektrikli süpürgesi, Kombi, şimdide ütü. Öncelikle ütü hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Tefal ütü fişe takınca az ısınıyor sonra ışığı sönüp kapanıyor. Fişten çıkarıp soğuyana kadar da bidaha ışık yanmıyor. Zaten çok ta ısınmıyor az bir ılıyor 15-20 saniye okadar sizce yenisini almalımıyım Uğraşmaya değer mi ?
nO5G0R.jpg
2. Olarak Electrolux Ergoeasy elektirikli süpürge var sanrım kömürleir bitmiş ama kömür bulmak ne mümkün bi kaç yer dolaştım pendik civarı bulamadım hatta kömür satmıyoruz komple motor diyen bile oldu zaten yenisini aldım bunuda ihtiyacı olan birine vereceğim tamir edip bu kömürleri nereden bulabilirim ?
95452528.electrolux-ergoeasy-ztf7650.jpg
Kombi de sürekli basınç hatası veriyor demirdöküm neva su veriyorum 1-2 arası basıncı ayarlıyorum kombi çalısırken 2 üzerine çıkıyor basın hata veriyor. az su alsam düşük basınçtan çalışmıyor.
Önceliğim şuan Ütü Kombi iyi kötü idare ediyor bu konuda yardımcı olurmusunuz arızası yaptırmaya değer mi ? Garantisi kalmadı 3 yıllık sanırım ütü. Şurada kupon buldum sizin tavsiyenize göre alacağım https://indirimkuponum.net/magazalar/n11/. basit bişeyse arızası yaptırayım. Elinde başka kupon vs olan varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 
edit ütüyü söktüm temizledim çalıştı, Ortadaki ayar yerini kurcaladım başkada bişey yapmadım umarım bir süre daha idare eder. Kombinin eşansörünü gösteriyo araştırmalarım ama süpürgenin kömürlerini hala bulamadım. Kömür için verebileceğiniz bir adres telefon vs var mı ?
 
Ütüdeki sorun anlattığınıza göre termostat yani ayar düğmesinde görünüyor. Fiyatını bilmiyorum ama fiyati çok fazla degilse değiştirip kullanmanızı öneririm. Ütü kaliteli, daha gider.
Kömürün orijinali bulamadiysaniz özellikle bu tür cihazların tamirini yapan yerlere sormalısınız. Orijinali olmasa bile bir şekilde uyduruyorlar. Sorun da olmuyor.
Kombi hakkında fikrim yok
 
Hocam cevap için teşekkürler.
kömürler kanallıymış, pendik civarı dolaşmadığım ne tamirci ne bobinajcı kaldı. ütünün orta kısmı değişebiliyor mu ? Tefal termostat olarak mı geçiyor ? daha önceki tefal ütüm 10 sene gitmişti ve hala annemde çalısıyor bu 3 senede bozulması canımı sıktı.
 
Ütunun içini açın, öyle götürüp bu termostattan istiyorum diyin satan yerlere. Bir daha git gel yapmamış olursunuz. Oralara yabancı olduğum için yer belirtemem. Kömürü İstanbul da bulamazsanız hiçbir yerde bulamazsınız. Motor değiştirin diycem ama sadece motorun fiyatı 60 TL civarıdır tahminim.
 
Çöp olmasından iyidir yarın ev toparlanınca kömürü bulup resimi koyayım buraya.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst