Selam arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Elimde bir tablet pc var samsung dili rusça tablete format atarken klavye rusça olduğu içi tablet döngüye girdi cmd sayfasına girebiliyorum fakat klavye de regedid yazıyorum rusça başka bişeyler çıkıyor regedid rusçada farklımı yazılıyor bir el atın
Arkadaşlar klavyenin üzerindeki harfler türkçe yazarken rusça yazıyor ben normal regedit yazdığımda olmuyor telefondan harflerin karşılığına bakıp yazıyorum yine olmuyor bir yerde yanlış yapıyorum ama işte olmuyor
Arkadaşlar klavyenin üzerindeki harfler türkçe yazarken rusça yazıyor ben normal regedit yazdığımda olmuyor telefondan harflerin karşılığına bakıp yazıyorum yine olmuyor bir yerde yanlış yapıyorum ama işte olmuyor
Servise gönderirsem tabletin değerini geçeceği kesin onun için servise göndermeyi düşünmüyorum
Bu arada tablet pc samsung xe500t1c 500 T biostan ne kada uğraştıysam usb den de boot edemiyorum
Tabletten anlamam pekte eskiden bu tür durumlarda alt+ASCII kodu girerek istediğimiz karakteri yazabilirdik(Windows işletim sistemlerinde),tabi sıkıntınız sadece yazamamaksa .
Tabletten anlamam pekte eskiden bu tür durumlarda alt+ASCII kodu girerek istediğimiz karakteri yazabilirdik(Windows işletim sistemlerinde),tabi sıkıntınız sadece yazamamaksa .