Tablaya parçayı bağlama

Abi sorma yahu. Ben şu lastik çekçekleri bile taa antalya'dan aldım.(70cm). Hatta adam "ya ben bile istanbuldan alıyorum, sen de git oradan al" dedi. Ben de ismini aldım. Aradım. "Yok biz toptancıyız", 100 taneden aşağı olmaz dedi. Gittim Antalya'dan kargo ile aldım. Karaköydeki dükkanlara giriyorsun. Adam yerine koymuyorlar bir tane bir şey isteyince..

Toptancıysan toptan fiyatın farklı olur anlarım. Ama türkiyedeki tek temsilcisi olduğun bir ürünü perakende fiyatıyla vermeyip müşteriyi çeviriyorsan bu iş nasıl olacak. Ben de gider aliexpress'den alırın. Üstelik online ödeme kolaylığı, ücretsiz kargo vs....


Bu arada video'da güzel anlatmışlar farkı.
 
Ahşaptan yapaan olmaz mıydı işin ucu konyaya varmış güç isteyen işte de kullanmmayacakmışsın Usta nette vidyo vardı.
 
Ben de hatırladım onun mesajını. O da kukametten almış. Konya'da. Bugün de aradım aradım açan yok. Çalışmıyorlar herhalde.. Pazartesine kaldı herhalde. İnşallah 70'liği vardır onlarda..
Ankara Togaysan'da Huseyin abi var. Yardimci olur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
CNC için değil, CNC'ye bağlayacağım parçaları gönye testere'de düzelteceğim ufak parça için kullanacağım. Gönye testere'de ufak parçaları kesmek gerçekten çok riskli. Bantlada kesilir, tutarak da kesilir. Ama o bant bir kez iyi tutmaz işte o zaman kafa göz gider. 70 TL'lik alet yüzünden kafa göz gitsin istemiyorum. Aşağıdaki sistemin aynısından yapacağım.

 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst