Step 7 microWin 4.0 tekrar kurulumu?

vctmgnt

Üye
Katılım
26 Nis 2009
Mesajlar
61
Puanları
1
Arkadaşalar, microWin 4.0 deneme sürümünü kurumuştum,60 günlük süresi doldu şimdi programı kaldırdım tekrar kurmaya çalıştım,olmadı.Programı tekrar nasıl kurabilirim.Kayıt defteriyle bir ilgisi var mı,format atıp kursam çalışır mı yada başka bir çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
evet kayıt defteri ile ilgisi var.format attıktan sonra tekrar kurabilirsin.ama her 60 günde bir format atman gerekir.sana tavsiyem ilk önce pcne format at.sonra acronis true imaj programını kur,sonra microwin programını kur.ve acronis programı ile sistemin yedeğini al.60 gün sonunda acronis ile aldığın sistem yedeğini tekrar yükle .bir 60 gün daha kazanırsın.format atmaktan daha kısa bir yoldur.
 
Revo uninstaller adında bir program varmış ,kayıt deferinde bırakılan dosyalarıda siliyormuş ,bu sorunu çözmez mi acaba?
 
çözmez.istersen bir dene
 
bencede acronis en iyisi bunu kur microwin olarakta herkonudada en iyisi bu
 
microwin 4.0 full var googlede arat full versiyonu bulursun süresiz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,840
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst