Stajyer Öğrenci

ahevea

Üye
Katılım
8 Mar 2010
Mesajlar
22
Puanları
1
Merhaba,

İzmir de ikamet eden ve Avm de Yaz dönemi için staj yapacak elektrik ve soğutma bölümü son sınıf MYO öğrencileri aranmaktadır. Staj sonrası yetkinlik durumuna göre işe alım planlanmaktadır.

İletişim için
Volkan Altay 05443396093

Sent from my E6603 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
bir avm parlak bir öğrenciye ne verebilirki ??
yetkinlik durumunuza göre avm de sataja sıcak bakmıyorum
bu gün en kurumsal firmalar bile transpaletle eşya taşıttırırken .....
öğrencilerin geleceğini karartmayın derim..
 
Bence önyargılı bir yaklaşım, Hipermarket ile Avm yönetimi farklı alanlar işleyiş itibariyle. Burdaki temel hedef nitelik yada nitelik kazanma potansiyeline sahip öğrencileri gözlemleyip git gide azalan teknik personel boşluğunu işletmesel olarak rezerv etmektir. Ne verebilir ki sorunuza gelince endüstriyel tesis te yeralan Mekatronik düzeyinde ki sistem hakkında işletmeciliği öğretiyoruz bunu yaparken de piyasa koşullarındaki üst basamağa yakın imkanları sunmaya çalışıyoruz.

Sent from my E6603 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
bir avm parlak bir öğrenciye ne verebilirki ??
yetkinlik durumunuza göre avm de sataja sıcak bakmıyorum
bu gün en kurumsal firmalar bile transpaletle eşya taşıttırırken .....
öğrencilerin geleceğini karartmayın derim..
Avm de ısıtma soğutma sistemleri aydınlatma otomasyonu asansörler ve garaj sistemleri vardır ayrıca trafolar ve büyük bir fabrika da olacak jeneratörler vardır.Yani AVM deyip geçmeyiniz
 
bedeva eleman bulmanın yolu...
işe alma planlanmaktadır ne demektir ?
maden plan var alın eleman işe başlasın.
 
Ya arkadaşlar bu ne ön yargıdır ayıp ya, biz işe alacak adam arar ken şu yorumlara bakın ya yuh diyorum. Bu konularda işleyiş ve mevzuat bilmeyen yorum yapmasın maaş ödenmesi zorunlu stajlar bunlar

Sent from my E6603 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
yıllardır sanayiciler sömürdü, sömürmeye devam ediyor endüstri meslek liselerini bedava iş gücü olarak, o yüzdende sürekli eml 'ni öne cıkardılar. (yok eleman yetişmiyormuş, eml 'ler çok iyiymiş, artık eleman yetişmiyormuş, üniversiteler çok yetersiz eğitim veriyorlarmış, en iyisi teknik elemanlarmış vesaire vesaire... gibi maazeretleride uyduruyorlar suan)
Yetişmiş elemana iki kuruş para verirler, yıllardır eml'lerden bedava iş gücü olarak faydalandılar, mühendislik yerine teknik elemanları övdülerki eml lere talep olsun, bedeva iş güçleri azalmasın.

Mühendis çalıştırmaya geldimi, yok mühendis yetersizmiş, teknik eleman daha iyimiş dediler, mühendise 2 kuruş para verdiler, yıllarca teknoloji yerine, düşünüp bişeyler üretmek yerine , gittiler tekstildir, lastiktir, ıvırdır zıvırdır ürettiler, eml 'leride , Bakım, onarım, montajdı , vesaire kullandılar da kullandılar. (bunları üretirkende hep el alemin makinalarını teknolojilerini kullandılar, o alet edevata bakıma, tamire, kablo çekmeye... lazım olanda teknik eleman, mühendis değildi tabi)

Sonuç ortada; ülkenin hali ortada.
Bu düşünce yapısının hala devam ediyor olması daha da üzücü.


NOT: Teknik elemanı kötüleme, EML 'leri kötüleme, küçük görme vesaire değildir bu yazdıklarım.
 
ne çalışacak . ne eğitecek eleman kaldı üzmeyin tatlı canınızı.. varsa ihtiyacı olanlara buyursun gelsi çalışsın
 
Alsınlar gençleri bedava çalıştırsınlar ! Ne varki bunda ?
Akşama kadar elde telefon, tövbe, tövbe...

Kusura bakmayın ama gerçekten hoş değil yaptığınız !
Herkes para kazandırmadan para kazanılamayacağının farkına varmadı mı yoksa ?

İlk işimde (stajer gibi) direğe çıkıp çıplak el ile enerili hatta kolon hattı bağladım. Mükafatımda sadece öğle yemeğiydi..
Şimdilerde yanımızda süs biberi eleman bulamıyoruz, sürekli alacakları ücreti soruyorlar, açıkçası ben çok üzülüyorum çünkü kol saati kolleksiyonumu bozmak zorunda kalıyorum...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,764
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst