Soğuklarla aranız nasıl? bu benim için son konu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paskomya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paskomya

Profesyonel Üye
sanırım kış soğuk yüzünü gösteriyor. havalar epeyce soğumuş. ben bile üşüdükten sonra, gayet normal. dün gece termometreye baktım, 12-13 derece gördüm ve üşüdüğümü fark ettim. sonra da kendime kızdım. "bari pencereyi kapat" dedim kendime. nasıl bir alışkanlıktır bilmiyorum. sıcağı ve sobayı hiç sevmedim oldum olası. zaten hiç bir evimde sobam olmadı. her zaman küçük bir ısıtıcıyla dengeledim ortamı.
diyeceksiniz bodrum'da yaşıyorsun. merak etmeyin bodrum'da kar gördüm, bahçemdeki su kovasının donduğu zamanları gördüm. askerde -35 dereceleri gördüm. insanlar yaratılış itibariyle farklı oluyorlar. dilerim kimseler üşümeden yaşadıkları bir hanede olsunlar.
haaa ben mi? üşümemeye uzun yıllar daha devam edeyim. ben soğuk odamın penceresini kapattığımda ısınabiliyorum.

Kış aniden çok sıkı bastırdı bizim burda.
Şuanda tipi şeklinde kar yağmaya devam ediyor gerçekten odun almak için bile evden dışarı çıkmak zor.
Soğuk dersen -12 ila -16 arası.
Şu kış günlerinde gerçekten zor da darda kim varsa Cenabı Allah yardımcısı olsun

çocukluğumun kışlarını özledim. hiç değilse kışı biliyorduk.

Dünden beri kış kendini gösterdi. 12-13 gündüz en yüksek ısı. Rüzgar var ve gökyüzü açık olunca daha da soğuk hissettiriyor. Dağlardaki kar soğuğu geliyor rüzgarla.

ben güzel kışlar gördüm, 40 gün 40 gece dinlene dinlene yağmur yağdığı zamanlar oldu. poyrazın soğuğunu bilirim, içimi titretirdi. fırtınaları takvimden sayardım. şimdi ise hiç biri kalmadı. ormanlar bitti, yerine binalar geldi. doğa bir şekilde cevap veriyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,423
Kullanıcılar
459,419
Son üye
tasarimcitonton

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri