sanırım kış soğuk yüzünü gösteriyor. havalar epeyce soğumuş. ben bile üşüdükten sonra, gayet normal. dün gece termometreye baktım, 12-13 derece gördüm ve üşüdüğümü fark ettim. sonra da kendime kızdım. "bari pencereyi kapat" dedim kendime. nasıl bir alışkanlıktır bilmiyorum. sıcağı ve sobayı hiç sevmedim oldum olası. zaten hiç bir evimde sobam olmadı. her zaman küçük bir ısıtıcıyla dengeledim ortamı.
diyeceksiniz bodrum'da yaşıyorsun. merak etmeyin bodrum'da kar gördüm, bahçemdeki su kovasının donduğu zamanları gördüm. askerde -35 dereceleri gördüm. insanlar yaratılış itibariyle farklı oluyorlar. dilerim kimseler üşümeden yaşadıkları bir hanede olsunlar.
haaa ben mi? üşümemeye uzun yıllar daha devam edeyim. ben soğuk odamın penceresini kapattığımda ısınabiliyorum.
diyeceksiniz bodrum'da yaşıyorsun. merak etmeyin bodrum'da kar gördüm, bahçemdeki su kovasının donduğu zamanları gördüm. askerde -35 dereceleri gördüm. insanlar yaratılış itibariyle farklı oluyorlar. dilerim kimseler üşümeden yaşadıkları bir hanede olsunlar.
haaa ben mi? üşümemeye uzun yıllar daha devam edeyim. ben soğuk odamın penceresini kapattığımda ısınabiliyorum.