Snaiker Tr-X200 inverter kaynak makinesini onerirmisiniz?

Bunalmis

Usta Üye
Katılım
4 Şub 2007
Mesajlar
903
Puanları
181

Bir arkadasim profilden cati yapacak hic kaynak ta yapmamis ve kaynak makinesi icin oneri istedi. Bildigim markalar pahali. Ucuz markalar hakkinda da hic fikrim yok. (Kafaya takti alacak) Muhtemelen 40x40 dan daha buyuk profil kaynatmayacak.

Is bitince makineyi atacak bir kenara.

Arastirinca en ucuz asagidaki urunu buldum. Makineyi taniyanlar bu makineyi onerir mi ya da ne onerirsiniz?

Snaiker Alman TR-X 200 Amper Profesyonel Dijital Göstergeli İnverter Kaynak Makinesi

 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
hiç bir kaynak makinesi çalışmam demez. şimdi bu arkadaş kafaya takmış alacak ama ucuz olsun istiyor. tahmininiz doğru kullan at yapacak, ama nazik kullanacaksa (ki acemi ise pek mümkün değil garanti elektrot yapıştıracaktır) birincisi 200 amper yazısına bak havada bulut sen bunu unut. ikincisi içini aç bak tamamı smd malzeme ve tamir olmaz. olası değerlendirmelerde az daha pahalı olan askaynak derim ben express weld ile aynı makine sadece marka farklı. bu arada bulabiliyorsan cat pover 2200 veya 2000 serisi bulursan ikinci el bile olsa al derim. gördüğüm en küçük dev. bir kusuru var sadece düşürme, darbe almasın yeter. sanayi tipi olan bir çok makineye beş basar. sonuçta para sizin; yarı yolda kalmamak için azcık daha masraf biraz daha kalite.
 
Arkadasim kaynak makinesi almaktan vazgecti.

Ben Askaynak 155 İnverter Kaynak Makinesi aldim ve simdilik cok memnunum.
 
Arkadaşınız en doğrusunu yapmış. En kral makineyide alsa yaptığı o çatı çökebilirdi. Kaynak yapmak her babayiğidin harcı değil.
 
Arkadasim kaynak makinesi almaktan vazgecti.

Ben Askaynak 155 İnverter Kaynak Makinesi aldim ve simdilik cok memnunum.
makineyi amatör olarak kullandığını varsayıyorum, ama uzun süreli kullanmak zorunda kalırsan makineyi dinlendirmeyi unutma. ve altı ayda bir kapağını aç ve makineyi kompresörle toz temizliği yap. yalnız bu işlemi yaparken fan fişini çıkarmayı unutma.
 
Benim ayda yilda bir basit kisa surede kaynat bitir tipinde islerim oluyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst