Sigorta

TSE olmadan satış yapamazlar zaten. Hepsinde var bu TSE...
şimdi benim kıçım bile TSE li diycem herkes bana kıçıyla gülecek TSE markası basmak bu kadar kolayken (vicdani olarak değil) benim kıçım bile TSE li. denetimi geçtim vicdan yok, onur yok, haysiyet yok, şeref yok.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Siğorta marka çeşitleri bol olunca .

TSE de ömürü yazıyormu ? bilmedeğimden soruyorum .
Zibilyon tane test varda ömür testi olduğunu sanmıyorum. Bu standartları neden parayla satıyorlar hala anlamış değilim. Birçok ülke de bu şekilde bir uygulama var. TS EN 60947-2 de ayrıntılar yazıyor ama parayı veren düdüğü çalabiliyor.
Şurada uluslarasrası karşılığı var. Buda parayla ama en azından içindekiler kısmı var. Testler hakkında fikir verebilir.
https://webstore.iec.ch/preview/info_iec60947-2{ed5.0.RLV}en.pdf
 
gelişmemiş ülkelerde para her şeydir, eğer paran varsa her türlü liyakatı satın alırsın. ben ilk seferinde ağır kusurlu denilen aracın ikinci seferinde, hiç bir şey değişmediği halde sıfır kusurlu olarak vizeden geçtiğini gördüm. (bazen para değil başka şeyler geçiyor, kişilerin etiketleri, ricaları gibi)
 

En sonunda youtube 10 TL lik - 100 TL lik döner videosuna dönecek .
 
Belgesi de varmı baba tse li olduğunu iddia ettiğin bölgenin
 
Flash trash uyduruk markalar almayın federal ve viko da vasat yanaşmayın. ABB,Legrand,Schineider,Siemens,Eaton, Hyundai'den birisini seçin sahte ürün almamak için distribütörlerden alış veriş yapın. Elektrikli cihazlarda sinbodan uzak durun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…