Sigorta

Viko yu bilmiyorum. Ama Federal'in fabrikası ni gezdim. Yıllarca bayiliğini yaptım. Yıllarca bir çok endüstriyel projede kullandım. Uluslar arası akredite laboratuvarlardan her türlü belgesi de var. Ben kefilim tavsiye ederim. Hepimizin hem fikir olduğu markalardan kesinlikle aşağı kalmaz. Zaten proje bazlı işlerde önceden sipariş edilerek ulaşılabiliyor. Parça işlerde stok bulmak biraz zor oluyor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Vikoyu Panasonic satın aldı kalite olarak şimdilik bir değişiklik yok kaçak akım röleleri sıkıntılı, sigortaları orta kalitede. Federal eskiden oldukça kötüydü Şalterleri, sigortaları özellikle kaçak akım röleleri büyük sıkıntı çıkarıyordu bizzat epeyce problem yaşadım. Yoksa yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı demek isterdim. Servis ve destek konusunda iyi olduklarını söyleyebilirim arızalı ürünlerin değişiminde sıkıntı yaşatmıyorlardı. Son bir kaç yıl için birşey diyemeyeceğim gelişme oldu mu bilmiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,882
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst