Shneider atv312h075m2 sürücüsü muadili

caykoysky

Üye
Katılım
24 Eki 2019
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
27
Merhaba arkadaşlar
Statik boyada kullanılan motor kontrolü için bu sürücüyü arıyorum. Yalnız satışı şuan yok görünüyor. Bunun muadili ürün önerebilir misiniz ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhabalar,
Drive'ı otomasyona mı dahil etmek istiyorsunuz yoksa manuel olarak mı kullanacaksınız? Siemensin 6SL3210-1PB13-8UL0 kodlu ürününe bakabilirsiniz.
 
Tam konuya hakim değilim. Motoru kontrol etmek için isteniyor şirketten. Daha önce o ürünü almışlar şuan piyasada yok onun muadilini istiyorlar. Sizin önerdiğiniz ürün ne görevi yapıyor ?
 
Önermiş olduğum üründe motor kontrol ürünüdür. Sizin göndermiş olduğunuz ürün Schneider benim önerdiğim Siemens markadır.
 
Hiç Delta marka kullanmadım siz bu drive'ı hangi proseste kullanacaksınız? Eğer Drive'ı manuel çalıştırıyorsanız size Siemens partner şirketinde çalıştığım için daha ekonomik bir drive tavsiye edebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst