SCADA program isteği

TalhaMURAT

Üye
Katılım
25 Mar 2009
Mesajlar
13
Puanları
1
Merhabalar
Öğrenmek amacıyla s7200 plc modülü bilgisayar ekranından(operatör paneli elimde olmadığından) Scada programı ile kontrolünü yapmak istiyorum. Hangi programı kullanmam gerekir wincc flexible mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim hatta link verebilirseniz daha çok sevinirim.

*******
@
gmail
.
com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
teşekkürler volkanpınar indirmeye çalışıyorum inşallah işimi görür
 
volkanpınar programı nereden indirebilirim acaba google da saatlerce aradım ama bulamadım
 
Merhabalar:
S7-200 plc için :
PCAXCESS (s7200için üretilmiş verialışverişi sağlayan program) excel,vbasic veya programdan adreslere erişip kullanabilirsin.

Wincc Flexible : Bu yazılım için keylere ihtiyacın olacak.Aynen dokunmatik ekran programlar gibi scadanı yazıp çalışabilirsin.

Winlog: süre ve tag(etiket) kısıtmalamalı sürümü internette mevcut.
 
herkese ii günler.arkadaşlar winlog programını edinmem gerekiyor eğitim amaçlı acil.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
 
Merhabalar ;
Winlogu dungle olmadan ancak demo olarak kullanabilirsiniz.Zaten kurulumda örnekler ile beraber geliyor.İnceleyerek çözüme ulaşabilirsiniz.

Bulamazsanız netten rapide atarım.

Saygılar
 
aynı dert bende de var fakat ne program bulabiliyorum ne de akıl alabiliyorum wincc aradım buldum fakat yapabilecekmiyim bilemiyorum scada operatoru olarak pc plc simulasyonu yapabilecek miyim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,789
Kullanıcılar
449,983
Son üye
ardaxsm

Yeni konular

Geri
Üst