Sanayi tipi fana dimmer bağlamak

morbeyaz

Üye
Katılım
21 Ağu 2008
Mesajlar
534
Puanları
6
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar. Abimin iş yerine fan aldık. Karşıda oturan komşu çok ses çıkardığını söyledi. içerideki havayı dışarı atmak için kullanacağız. Linkini paylaştığım fana dimmer bağlanabilir mi? Hani şu ışığı kısıp açmaya yarayan dimmerlerden.

Fan bu.


http://www.fansanmarket.com/urun/sa...tor/sanayi-tipi-aksiyel-fan-sm-st-40-101.html

Fanı bağladım. Çalışıyor. Bağlarken baktım. İçinde bir tane kapasitör var. Başka da bir şey göremedim.

Bağlamak istediğim dimmer de bu.


isik-ayar-butonu-dimmer-siyah-beyaz__0267312925602432.jpg


Siz ne önerirsiniz?
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sesiz fan istiyorsan üçgen bağlanan bir fan al en sesiz olanı ebm ,rösenberg ve bir marka daha vardı unuttum bunlar soğutucu fanları ben fabrikaya bağladım havalandırma olarak gayet iyi sürücüde bağlayıp istediğin devirde kontrol ediyorsun ama aşırı ses yok
 
Baya ses yapıyor. Karşımızdaki evle iş yeri arasında yol çok dar. Bu yüzden Tam karşımızdaki eve üflüyor ama koku ya da toz üflemiyor. İçeride tavan tipi vantilatörler var. Sadece havayı dışarı atıyor.

Raks marka tavan tipi vantilatörün 5 kademeli anahtarı var. İstediğimiz hızda ayarlıyoruz. Bu ürüne böyle bir şey olmaz mı ki?
 
yapı olarak buna müsade etmiyor ama monafaze fanlar var vertuge veya salipatü tam yazılısını hatırlamıyorum iki markanın ve sessizler biraz pahalıdır yalnızca ilk yazımdakilerde yaklaşık 500—600 Euro civarında damlunbazlı olarak
 
Benim satın aldığım monafaze fan.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst