Samsung tv de sinyal mi zayıf

ensar_y

Üye
Katılım
22 Ağu 2016
Mesajlar
64
Puanları
1
Samsung tv resimdeki gibi oluyor bu sekilde olsugunda tiz bir ses cikariyor. Sinyalmi zayif acaba. Trt kanalaari duzgun cocuk kanallari tv8 bu sekilde show tv hic cekmiyor. Sebebi ne olabilir .
20181104_221156.jpg
 
Merhabalar. Çanak ayarlarınızı kontrol edin öncelikle. Lnb ayarı kaçmış olabilir. Sonrasında anten kablosu bağlantılarına bakınız. Sorun muhtemelen sinyal zayıflığından kaynaklanıyor.
 
Anten kablo soktum taktim olmadi. Canak ayarlarini nasil yapacagim
 
Bir bak öyledir
 
Çanak antenlerde genelde yağm urlu havalarda sık sık karşılaştığımız sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Lakin kablo bağlantıları iki taraflı uydu alıcı ve LNB ye bağlanan ef konnektörlerin sağlam bağlanması içinden oynama yapmaması gerekiyor. LNB de gevşek kalınca yağmur yağdığında su sızmasından görmüş olduğunuz ekran ve ses paraziti meydana geliyor. plastik şeffaf kola kutusunu kapak tarafından kesip LNB nin üzerine geçirirseniz yağmurlardan korumuş olursunuz.
 
Samsung harici uydulu LED TV de çocuk kumandadan bir tuşa basmış ekran karanlık. Arka planda zayıf bir görüntüyle fabrika ayarlarına döndüm ama duzelmedi ne olmuş olabilir. Yardım ederseniz sevinirim.
 
Tesadüf olmuştur çocupun suçu yok, arka aydınlatmanız arızalanmış, elinizden birşey gelmezse özel servise başvurunuz.
 
Evet muhtemelen arka LED ler yanmıyor. Bu tür işler elimden gelir aslında yapabilir miyim sizce problem nedir tam olarak. Temassızlik yada parça değişimi ne olabilir?? Teşekkürler şimdiden.
 
Arama yapman gerek "arka ışık yanmıyor" backlight" kelimeleriyle ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,303
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst