S7200 upload esnasında hata

alperdvd

Üye
Katılım
22 Haz 2012
Mesajlar
30
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. İşletmemizde bulunan S7200 deki pogramı upload etmeye çalıştığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum. Sizce bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir. Mesajda tanımlanamayan format diye bir şey yazıyor. Uploadı hem microwin 4.0.9 hemde microwin 3.2 ile denedim ama sonuç aynı. PLC le bize çiden eldi. Acaba dilde kaynaklanan bir problem olabilir mi ? daha önce böyle bir şey başına gelmiş olan arkadaşlardan yardım bekliorum
Şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Allah kolaylıklar versın arkadasım...
sevdiğim bir abin bi sozu vardı ''mor ve yeşil kablolardan uzak duracaksın'' yani anlayacan haberleşme varsa ben yokum :)
İyi çalışmalar...
 
Hata kodunu tam olarak okuyamadım. Muhtemelen derleme sorumu ve haberleşme sorunu olabilir.
 
Projeyi upload edebilirmisiniz, Tanımlanamayan format diyor projeyi incelemek isterim.
 
Proje bende de yok zaten.plc den çekmek istedigimde bu hatayi aliyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Özür dilerim hata mesajına yoğunlaştığımdan CPU modelini görmemişim. Projeyi upload edememen gayet normal CPU 226 CN ... Çinden gelen s7-200 plc ler sıkıntı.
 
microwinin dilini çince yaptım ayrıca windowsun dilini de çince yaptım fakat yine upload başarısız oldu. Şuan 2 adet 226CN cpu üzerinde deniyorum upload işlemini ikisinde de sonuç yok. Daha önce çinden gelen bir kaç s7200 plc daha vardı onlardan upload ediliyor program fakat bu cpu 226CN lerde bir türlü olmadı nedense. Başka bir çözüm önerin varmı macix ?
 
Bir sorum daha olacak size; acaba upload işlemine başlarken mi yuksa upload işlemi başladıktan sonra ve upload işleminin sonlarına doğru mu hata ile karşılaşıyorsunuz ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst