s7-200 Üzerinden Bir Seferlik Program Yazacak

Katılım
16 Şub 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhabalar,

Şu anda elimizde s7-200 üzerinde çalışan bir PLC programı var. Bu program PLC'ye bağlı iki adet optik enkoder üzerinden gelen veriler değiştiğinde bunu rs232 üzerinden basit bir formatta PC'ye aktarıyor.

Bizim şu anda ihtiyacımız; PLC'nin bu bilgiyi bilgisayara veri değiştiğinde değil, PC'ten bizim tanımladığımız bir sinyal (bir karakter dizisi) geldiğinde göndermesi.

Var olan programda yukarıda tanımlanan değişikliği yapabilecek veya yukarıdaki programı baştan yazabilecek bir PLC programcısı aranıyor.

Bu konu ile ilgilenen arkadaşlar bana özel olarak mesaj atabilirler. (Ankara'da ikamet ediyorum)

Saygılarımla.

Burak Yücelyiğit

Merhabalar,

Özel mesaj ile cevap verme yetkim olmadığı için, bana özel mesaj yazan arkadaşlara doğrudan cevap veremiyorum. ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Yazılımı daha önce yapan arkadaş, işlerini ayarladı ve projeyi tekrar üstlendi. Şimdilik bu konuda bizim ihtiyacımız karşılanmış gözüküyor.

Saygılarımla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst