Sıva altı priz ve asma tavan kablo bulma

Merhaba sıfır daire aldım mutfakta buattan 2 metre yandaki duvara priz çektirmek istiyorum duvar kırılıp alçı yapılabilir çünkü boya yapılacak ve asma tavan var salonda anahtarda 3lü yani aslında asma tavanda ışık olması gerekiyor ama kablo göremedim kabloyu bulabilir miyim

bak şimdi güzel insan, ilk önce evin tesisatını yapan elektrikçiye bir sorunuz. çünkü döşeme/tesisat işini yapan o kişi. ikincisi biraz hayal gücü, biraz değil. video sitelerinde temassız kablo bulucuvar bir tane yap yada bul ara bakalım bulabilecek misin? bendeki bli bli (temassız bulucu) duvarı algılamıyor. üçüncüsü elektrikçi ustalar bu işleri bilen kişilerdir işinizi sorunsuzca hallederler. bizce en kolayı elektrikçi bulmanız.

genelde sıva yapan ustalar buton kutularını harç ile kapatıp elektrikçilere iş çıkartıyor . böyle durumlarda . faz dedektörü yada kablo bulucu cihazlar var bir diğer cihaz da metal dedektörü mini el tipi bakır kabloyu algılar ikaz verir. bir diğer yöntem de yukardaki buattan su verip duvarda ıslanan yeri kırıp kayıp buton kutusunu bulmak . bu son yöntem en son çare olarak yapılırsa iyi olur :=)) tabi duvarda fayans varsa son yöntem işe yaramaz .

Forum istatistikleri

Konular
130,859
Kullanıcılar
454,448
Son üye
iskeoewd
Geri