Sıvı seviye sensörü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mdasdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mdasdemir

Üye
Merhaba değerli insanlar, aracımın su deposu için bir sensör kullanmak istiyorum. Su eksildigi Zaman bunu LED vasıtası ile görmek istiyorum. Xkc y25 diye bir ürün kullandım 2 dakika sonra bozuldu belki ben bı hata yaptım bilemiyorum zaten 85 derece sınırlı sanırım 105 derece yaziyo ama doğru değil sanırım.Bana sıcaklıkta sorun çıkarmayacak su eksilince haber verecek bir sensör lazım . Birde npn mi pnp mi almak gerekiyor. Bilgi verirseniz teşekkür ederim

Manyetik şamandıralı basit yapı düşündün mü denedin mi?

İstediğim temassız bir sensör depoda herhangi bir kesme biçme istemiyorum. 100 derece ve üzeri sıcaklığa dayanıklı önemli bir kriter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesim şart değil yine de samandra adına sabit yer olmalı. Samandrada mıknatıs yer alır plastik kap depo dışında reed role ile elektriksel bağlantı yapılır arzua göre görsel veya işitsel. Elbettr işin mantığı bu kadar el becerisi gerektirdiği için işin başarı kısmı sana bağlı. Ha 100 derecelerde miknatisiyet kaybolacak kadar yüksek ısı değil.

Kesim şart değil yine de samandra adına sabit yer olmalı. Samandrada mıknatıs yer alır plastik kap depo dışında reed role ile elektriksel bağlantı yapılır arzua göre görsel veya işitsel. Elbettr işin mantığı bu kadar el becerisi gerektirdiği için işin başarı kısmı sana bağlı. Ha 100 derecelerde miknatisiyet kaybolacak kadar yüksek ısı değil.
Montaj bağlantı kısmıyla ilgili sorun yok kendi aracımın tüm işlerini kendim yapıyorum ama bahsettiğiniz sistemde depo içine bir giriş istemiyorum sadece üstten bir sensör . Xkc y25 örnek olarak . Ama bu ürün çok kalite değil daha iyi bir ürün arayışındayım.

Montaj bağlantı kısmıyla ilgili sorun yok kendi aracımın tüm işlerini kendim yapıyorum ama bahsettiğiniz sistemde depo içine bir giriş istemiyorum sadece üstten bir sensör . Xkc y25 örnek olarak . Ama bu ürün çok kalite değil daha iyi bir ürün arayışındayım. Bu arada tekrar teşekkür ederim siz hariç yardım amaçlı yaklaşan olması adam germe çabasında herkes sağolun
Genelleme yapmayın lütfen . Birde Facebook amcaları filan hoş olmuyor gereksiz bir ispat çabası gerek yok!

"Rapor et " butonu yaşatır;)

Son düzenleme:
Eğer bir ticari kaygınız varsa, onu açık olarak belirtebilirsiniz.

Size detay sorulmasının sebebi, doğru şeyler önermektir.
Hatalı bir talep varsa ona "uydurmak" her şekilde yanlış olacaktır.

Aşağıda sıralanan ürünlere bakabilir, satıcı/üretici firmaları arayıp detay alabilirsiniz..

İletkenlik elektrodu + seviye rölesi örnrk:
Ayvaz Elektrod + Finder 72.01 >100 °C
Belli bir iletkenliği olan sıvılarda çok ekonomik.

FineTek SC2400 (titreşimli çatal tip) vibrasyonlu Fork, 150 °C

VEGA VEGAPOINT 21 kapasitif sensör , ~100 °C

Temassız montaj veya köpük-buhar probleminde radar iyi ama maliyetlidir:
VEGAPULS C 11 (radar), 26 GHz/80 GHz, ~80 °C

Ayrıca, temassız ölçüm; köpük/buhar ve dıştan montaj senaryolarında (sensors.com.tr) bakın

İletken sıvı (su, kostik çözeltiler vb.) için iletkenlik elektrodu + röle kombinasyonu ucuzdur..

Şamandra tam olarak nerede öalışacak. Tam olarak anlamadım.

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,404
Son üye
hacerecey

Yeni konular

Geri