Sıcak daldırma galvaniz mi? elektro galvaniz mi ? nasıl anlarız

Katılım
18 Mar 2015
Mesajlar
296
Puanları
1
Yaş
28
slm. Örnek kablo tavasını yada galvaniz şerit görsek; bunun sıcak daldırma galvaniz mi yoksa elektro galvaniz mi oldugunu nasıl anlarız? sanırım sıcak daldırmada çapak oluşuyormuş vs. Bilen var mı hangi özelliklerden anlarız ?
 
Son düzenleme:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sn.kemal cengiz, en iyisi her iki çeşidi görüp incelemeniz olacaktır. süleyman_özkan beyinde dediği gibi sıcak olan soğuğa göre daha mat olur. Sıcak daldırma adı üzerinde kaynayan çinko kazanına malzeme daldırılarak yapılır. Daldırılıp geri çıkarılan malzeme üzerinden sıvı sıcak çinko yer çekimi etkisiyle aşağı doğru akar malzemeye yapışan yapışır fazlalık tekrar kazana akar damlar. Bu nedenle daldırma sırasında aşağıda olan bölümde biraz kalın bir tabaka oluşur. Malzeme kenarlarında ve delik kenarlarında tatlı bir açı oluşur. Soğuk kaplamada malzeme ve delik kenarları keskin sert açılı olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst