Sütunlu matkap için en uygun motor tipi hangisi?

Katılım
8 Eki 2022
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
27
Merhabalar, sütunlu matkabımın motoru güçsüz(250w) kaldığı için 20dk’dan fazla kullanamıyorum, motorunu değiştirmek istiyorum ama ne tip bir motor alacağımı bilmiyorum. 550w gamak düşünmüştüm. Ama 2 yollu, 4 yollu, kalkış kond. Daimi maimi derken kafam allak bullak oldu. Nasıl bir motor kullanmalıyım?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
2 veya 4 yoldan maksat, devir olmalı. Yani 2 devirli. 1500 /3000 devir motor olur. Farklı devirli olması, malzeme veya makkap ucu-genişliğine gör, sık sık kasnak/kayış değiştirme işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Kondansatör monofaze motorda zaten vardır.
 
Son düzenleme:
bak arkadaş büyük eşek büyük eşektir. @zeybek babam zaten açıklamış. ben çooook eskiden tersanede çalışırken hem dizel motorla çalışan hem de elektrikli AC 380 bıçkılarımız vardı. küçük olan tek kademeydi biz çıraklar kullanırdık. o küçük eşekti küçük işlerde kullanırdık. birde büyük eşek vardı çift devirli, bazen tek kademe yetmezdi ikiye alırdık. ağaç biçerken bayılmasını yavaşlamasını istemezsin. bir de komşu tersanede küçük bir eşek vardı ama motoru bizim büyük eşekle aynıydı ve inan bizim eşeklerden iyi koşuyordu. 380 veya 200 fark etmez büyük motor her zaman büyüktür. az yorulur bunu sakın unutma.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,719
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst