Rtm uzaktan kumanda modulunu otomatık kepenk için kullanmak ?

Katılım
2 Ağu 2009
Mesajlar
634
Puanları
16
Yaş
46
mevcut otomatık kapı ıcın bır pano yaptık.panoya uzaktan kumanda eklemek gerektı .elımızde rtm aydınlatma modullerınden var... lakın modulun kumandaya basınca kontak vermesı bıraktktan sonra kontadı kesmesı gerek ...kısaca kesık kontak gerekıyor ..rtm modulde ıse basınca tekrar basana kadar kontak vermeye devam edıyor. rtm modul aydınlatma mantıgı bır modul..acaba bu kumanda modulde kesık kontak verme olayı varda bız mı cozemedık dıye dusunmeden edemedım ..aksı takdırde ısı kumanda panosundan haledecegız ..ama bu yola basvurmak ıstemıyorum ...ac kapa senaryosu ıcın kalıcı kontagı kesık kontakmıs gıbı gostermek ıcın yaptıgımız senaryoda artı role ve kontak ılerı vadede rıskı artırıyor ..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Modüle has yazılım olduğu için müdahale etme olasılığını az görüyorum bilindik bir denetleyici var ise içerisinde yeniden programlamak en basit çözümlerden biri arasında olduğunu düşünüyorum veya 555 ile basit tetik kartı yapmanız da işe çöze bileceğiniz kanaatindeyim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst