RECOVER D diskini bicimlendiremiyorum

Katılım
2 Ara 2017
Mesajlar
74
Puanları
1
Yaş
38
59093



selam kardeşlerim . windos 10 hp marka dizüstü bilgisayarımı windows 7 yapıldı , recover D diskide küçülde ve alanı kalmadadı , disk işlemlerinden sağ'a tıkladığım zaman YARDIM linki, çıkıyor yani işlem yapamıyorum . bu diski nasıl genişletebilirim yardımcı olabilirmisiniz .
 
hdd recover bölümünü windows biçimlendirme yapmaz. sistem yedeğidir, kurtarmayı oradan yapar fabrika ayarları gibi. youtubeta videolar var izleyip öğrenebilirsin.
 
Birimi sil aktif değil mi?

Eğer birimi sil aktifse biçimlendirmeyip direkt silin.Sonrada silinen kısmı C ve ya D diskine ekleyin.
 
Tarladan yer kazanmak kolay iş değildir. Bu kazıma işi Windows tan asla olmaz bir kere. windows üzerinden çalışan disk araçları yada ek programlarla yapamazsınız.
Sadede gelelim;
Sitesi kalkmamışsa, Hiren's boot cd yi download edip kullanın. 9 küsür versiyonları bence en ideal olanıdır. Hirens 9x.. İçeriğini cd romunuz çalışmıyor yada yoksa bir flash belleğe yazdırın. Hiren's boot flash ın nasıl hazırlanacağı sitesinde var. (İyi ingilizce gerekiyor anlamak için.)

Bilgisayar ı biostan boot primaryi değiştirip flashınız yada cd ile boot edin ve disk toll bölümündeki araçları deneyin. Partition tool sanırım. Ben onunla 4 bilgisayarın bu sorununu hallettim.
Başarılar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,911
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst