Priz hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert1940
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert1940

Üye
Merhabalar bende şimdi monster tulpar t7 20.2 oyuncu laptopum var onun adaptoru harici monitör adaptoru 1 tane modem adaptoru 2 tanede 33 watt sarj aleti takacagım priz önerebilirmisiniz ve 2 tane 1.5 metre priz birbirine baglamak voltaj dalgalanma yaparmı yoksa tek 4 metre kablo almakmı daha saglıklı ve önerebilirmisiniz kablo bana ben bunu düşünüyorum

https://www.trendyol.com/pd/viko/mu...z-p-825071223?boutiqueId=61&merchantId=829741

güzel insan, anladığım kadarıyla elin tornavida tutuyor, git markete (elektrikçi olur, inşaat market olur) 4-5 metre 3x2,5 kablo al, güzel bir topraklı priz kaçlı istiyorsan, ben olsam beşli alırdım. sonra da yakışıklı bir fiş, onları kuralına uygun birleştirip kendi ara kablomu kendim yapardım.

güzel insan, anladığım kadarıyla elin tornavida tutuyor, git markete (elektrikçi olur, inşaat market olur) 4-5 metre 3x2,5 kablo al, güzel bir topraklı priz kaçlı istiyorsan, ben olsam beşli alırdım. sonra da yakışıklı bir fiş, onları kuralına uygun birleştirip kendi ara kablomu kendim yapardım.
yok ben anlamıyorumda 3x1.5 yetmezmi en fazla 450 watt çeker hesapladım

yok ben anlamıyorumda 3x1.5 yetmezmi en fazla 450 watt çeker hesapladım
Ketıl, ufo, çamaşır-bulaşık makinesi, ütü gibi yüksek akım çeken cihaz bağlanamaz diye üzerine yazarsanız ve bağlamayacaksanız olmaz denilemez. Ama 3x2.5mm² olursa risk almamış olursunuz.
Grup prizlerde çoklu kullanımda yine toplam gücün hesabın dikkat edilmeli!

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Geri