Pritt Kullanmak Uygun Olur Mu?

PEI tablam onlarca baskıdan sonra pürüzsüzleşti ve artık baskı alabilmek için pritt gibi bir yapıştırıcı kullanmam gerekiyor. Sorun şu ki bu yazıcıyla oyuncak üretip satıyorum. Acaba sağlık ve etik açısından bir sorun olur mu?

Ayrıca Gemini AI`ya sorduğumda bana PEI tablayı zımparalamayı önerdi bu iyi bir fikir mi?

Son düzenleme:
Kendi yazıcım için geniş 300mm eninde maskeleme bandı aldım komple tablaya yapıştırıp arada değiştiriyorum.

Bu olur elbette her kullanımda değiştirmek gerekmiyor zamanla zaten ya üstü aşınıyor ya kenarlardan atıyor o zaman değişiyorum. Ben başka bir firmadan aşağıdaki ürünü almıştım bir defada yapması pratik oluyordu.

https://www.filamentmarketim.com/3d-yazici-maskeleme-bandi-tabla-yuzeyi-300-x-300-mm-mavi
Bu şekilde büyük olanları bulamadım. Şu an küçüğünü sipariş verdim. Deneyip beğenirsem birkaç tane daha alıp stoklayacağım.

PEI tablam onlarca baskıdan sonra pürüzsüzleşti ve artık baskı alabilmek için pritt gibi bir yapıştırıcı kullanmam gerekiyor. Sorun şu ki bu yazıcıyla oyuncak üretip satıyorum. Acaba sağlık ve etik açısından bir sorun olur mu?

Ayrıca Gemini AI`ya sorduğumda bana PEI tablayı zımparalamayı önerdi bu iyi bir fikir mi?
zımparalamak yüzey pürüzlülügünü artrıabilir tabi bunu yüksek kumlu bir zımpara ile yapman gerek bendede aynı durum var hatta tablanın plastiği gitti sadece içindeki yay çeliği kaldı bende üzerini kagıt bantla kaplayıp kullanıyorum bir sıkıntıda yaşamıyorum tavsiye ederim

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,240
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri