Plc yardım

kalkan123

Üye
Selamın aleyküm. Bir makine yapım aşamasındayım ama yazılım aşamasında sorun yaşıyorum. Basitce şöyle anlatayım. Start düğmesine basacam. Sırasıyla
1-pnömatik piston itme yapacak
2-2.2 kw gücündeki motor çalışacak
3-step motor belirlediğim yönde gidip gelecek(tek eksen 4.5 Nm)
4-2.2 kw gücündeki çalışan motor duracak.
5-pnömatik piston çekme konumuna gelecek.

Sonra tekrar başlat butonuna bastığımda aynı döngü tekrarlanacak. Makineye bu komutları vermem için hangi yazılım ve donanım kullanmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı.

fiyat perfonmans açısından delta iyidir, 1 delta hmi + DVP14SS211T işinizi görür.
plc sonundaki T ye dikkat edin, R alırsanız step motoru süremezsiniz.
8 dijital giriş, 6 NPN çıkış.
giriş çıkış yetmez derseniz bir tık üstüne bakın.

fiyat perfonmans açısından delta iyidir, 1 delta hmi + DVP14SS211T işinizi görür.
plc sonundaki T ye dikkat edin, R alırsanız step motoru süremezsiniz.
8 dijital giriş, 6 NPN çıkış.
giriş çıkış yetmez derseniz bir tık üstüne bakın.
teşekürler ustam. bunu araştıracam şimdi.

Selamın aleyküm. Bir makine yapım aşamasındayım ama yazılım aşamasında sorun yaşıyorum. Basitce şöyle anlatayım. Start düğmesine basacam. Sırasıyla
1-pnömatik piston itme yapacak
2-2.2 kw gücündeki motor çalışacak
3-step motor belirlediğim yönde gidip gelecek(tek eksen 4.5 Nm)
4-2.2 kw gücündeki çalışan motor duracak.
5-pnömatik piston çekme konumuna gelecek.

Sonra tekrar başlat butonuna bastığımda aynı döngü tekrarlanacak. Makineye bu komutları vermem için hangi yazılım ve donanım kullanmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı.
akıllı röleler var onların üzerinde minik ekranlarda var oradan veri girişi oluşturarak bilgisayarı bağlamadan istediğin gibi kontrol edebilirsin tavsiye ederim geçenlerde gmt nin bir akıllı rölesini kullandım 8-9 çıkış var birtanede yüksek frekans çıkışı var üzerindeki ekrandanda parametre ayarlarını yaptım hem ucuz hemde çok fonksiyonlu oluyor

Sizin isteğinize göre hazır çözüm var: ST-PMC1
Geçen yıllarda Aliexpressten almıştım, oldukça kullanışlı ve teknik bilgilri, kullanım şekli yeterli

ST_PMC1.webp
Video
https://we.tl/t-lstUrMP48Z

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler