Pil punta kaynak makinesi çıkış sürekli aktif

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eengmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel insan, elektronikçi olmayan bir tamirci olarak söyleyeyim. elime alırım ölçü aletini ölçülecek ne kadar yer varsa hepsini ölçer arıza ararım. (elektronikçi değilim ama ölçü aleti kullanmasını bilirim.)
Triyak ölçümü yapıldı sadece , ustam devrede bazı komponentler SMD ölçümü biraz zor , soruyu sizlere sormamda ki amaç acaba başına gelen biri nokta atışı aynı arızayı çözmüş olabilir diye düşündüm

Triyak ölçümü yapıldı sadece , ustam devrede bazı komponentler SMD ölçümü biraz zor , soruyu sizlere sormamda ki amaç acaba başına gelen biri nokta atışı aynı arızayı çözmüş olabilir diye düşündüm
güzel insan, şimdi çin malı diyeceğim bana kızacaksınız. alman malı cihazda bile aynı sorunu yaşayabilirsiniz. ki ben yaşadım. istemeden, bilmeden yanlış bir noktaya dokunmuşsunuzdur kel alaka bir diyot, direnç, kondanstör kötü yola düşmüştür. direkt şu veya bu diyemeyiz. kuralına uygun ölçüm yapacaksınız. ve sırayla gideceksiniz bir yerlerde mutlaka yakalarsınız. çanta tipi kaynak makinesi olsa bildiğim şeyleri söylerdim, şuna bak, buna bak derdim ama punta kaynak bilgim dışında.

güzel insan, elektronikçi olmayan bir tamirci olarak söyleyeyim. elime alırım ölçü aletini ölçülecek ne kadar yer varsa hepsini ölçer arıza ararım. (elektronikçi değilim ama ölçü aleti kullanmasını bilirim.)
Üstat herkes ölçü aleti kullanmayı bilmeyebilir.
Ancak soruna ait ne bir resim, ne bir bağlantı şekli yok.
Resim olsa şöyle yapın, buraya bakın denir.
Ortada hiç bir şey yok.
Sadece trafo ısınıyor diye bir soru var.

Bu arızaya ne denir ki?

Sizde haklısınız fakat işyerinde içini açtığım kapattıktan sonra sizlere danışmak istediğim bir sorundu , boş vaktimi böyle bir yerde geçirmek mesleğim için oldukça önemli ,herkes kalbinin ekmeğini yer iyi çalışmalar
Haklısınız,
Bizde forumda; kaç tane usta sorunları çözmeye çalışıyoruz.
Foruma sadece eğlence olsun diye boş, gereksiz sorular yazılıyor.
Sizin sorunuzda bunun benzeri
"Arızalı Karta ait bağlantı ve resim paylaşamadınız,"
Bu durum karşısında siz ne düşünürdünüz?
Sizin tabirinizle " kalbimizin ekmeğini yeriz" razıyız.
Forumu gereksiz yere meşgul edenler de " kul hakkı " ile yüzleşir.

Üstat herkes ölçü aleti kullanmayı bilmeyebilir.
Ancak soruna ait ne bir resim, ne bir bağlantı şekli yok.
Resim olsa şöyle yapın, buraya bakın denir.
Ortada hiç bir şey yok.
Sadece trafo ısınıyor diye bir soru var.

Bu arızaya ne denir ki?
ben pasımı verdim, gereken asisti yaptım, gol atmak forvete kaldı. bir de ben forvet değilim.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri