PIC İLE ROLE KONTROLÜ

tşkler arkadaşlar ben yardımı sizden bekliyorum internetde ne kadar döküm varsa edindim.
pıc 16f84 bu işin için uygunmu acaba
4 role kontrol 7de olabilir
butonla role secimi ve ayrı ayrı zaman ayarı
lcd ekranda görsel bilgi alımı
ben asm ile başadım c ve basic inceledim onlarla başlayıp asm geçmek gerekmiş direk mevzuya giriyorum ben.

erdi001 arkadaş emeğin için tşkler bekliyorum yardımını

fabrisio karrdeş bilgilerinden yararlanmak isterim
 
valla saat projeleri cidden kıl bir iş ben herzaman kaçmışımdır ama yinede beni buluyorlar hem zor hemde adamı fitil ediyorlar allah kolaylık versin nediyim arkadaşa katılıyorum zaman sapması rc osc ile yinede olmamasına çözüm degil önerdim sadece..
 
Umudunu kırma arkadaşım. Vakit bulduğumda yardımcı olmaya çalışacağım. Eminim arkadaşlar da yardım ederler. Projeni askıya alma.

cok tşkler ben de bişeyler yapmaya calışıyorum. kitap alacağım ve pıc 16f84 kontrol kartı ypacağım örnekleri inceleyip kendi projem için değiçtiriyorum

ama malum hem iş hemde acıköğretim vakit yok
 
Aynen bizimki de öyle. O yüzden biraz sabret. Yapılmayacak şey yok.
 
Merhaba
İsis'teki projenizi 7.0 versiyon olarak save etmeniz mümkün mü?Benim proteus 7.4 SP3 olduğu için açamıyorum.Teşekkürler
 
Nekadar vaktin var ben progranabilir bir timer yapmıştım üzerinde biraz değişiklik yapıp bu hafta sonuna kadar eklemeye çalışırım çok zor değil ama bu ara biraz yoğunum sadece arada girip bakıp çıkabiliyorum devreyi hazırlayıp eklicem ds1302 bilgin olsun
 
Eğer başka programa dilleri kullanırsan basic, C gibi LCD'ye yazmak da kolay olur. Derleyicilerin hazır fonksiyonları var. Assemblyde yazmak istiyorsan da bu konuda bir çok kaynak var. Dikkatli yazarsan problemin olmaz.

Benim bir tavsiyem de kullancağın LCD'yi alırken pin diyagramı bilinen ve bir devrede test edilmiş LCD al. Sonra benim gibi yanlış pin diyagramı ve brightness ayarıyla uğraşırsın. Yazıların LCD'de görünmez veya yan bakınca görünür.

Osilatör konusunda da gerçek zamanda çalışan insanlar hep özel osilatörler kullandıklarını söylemişlerdi ve bana öğretilen de bu yönde. Bu nedenle normal kristal veya RC osilatörü önermiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst